Hamilelik kesem yok

Mutfakperisi87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
347
35
318
Almanya
Selam kizlar ben adetime 5 gün kala test yaptim 3 tane hepside pozitif cikti, doktora gittim daha kesen görünmez dedi bakti yok kese dedi bi kac hafta sonra cikar dedi eger hamileysen dedi... Sizede böyle oldumu hic yani normalmi kesenin adet gecmedigi icin gözükmemesi bi kac hafta sonra gözükmesi ??? Yardim edin lütfeennnn

normalı budur zaten canım benımde 5 haftada bıle net gözükmemişti 6 haftada net gözüktü düşün artık

Ben dört haftalık gebeyken bile kese çko küçüktü içi boştu doktor bana gebelik oluşmayabilir dedi ama şimdi 12 haftalık hamileyim ve bebişim yüzünü bile kaşıyor :) . İçini ferah tut ve bol dua et Allah yardımcın olsun. Umarım göbüşün bebişle dolar ve bebeğin sana sıkıca tutunur.

Ay insallah canim yaaa :)) bunlari okuyunca icim ferahliyo biraz cok sagolun :))

beta hcg sonucun 1500 lü değeri geçtikten sonra kesen görünmeye başlar tatlım bu normaldir iki güne bir kan testi isterler iki günde bir değer 2 ye katlıyorsa sağlıklı gebelik vardır üzülme öptüüm

Hmm tmm anladim canim cok tsk ederim öptüm bende

bebeğin kesesi betan 1500 leri falan gecnce vajinal muayene ile gözükebilir.stres yapmak icin cok erken.keseyi görsen sonra kalp atımı olcak mı diye sonra sağlıklı mı diye bu stres hic bitmeyecek.gebelğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı gine büyür bebeğin

Dogru diosun valla canim hic bitmez bu stres..... Cok sagol yorumun icin

betahcg bakmadi doktor? degerin kac? benim kese 6+1 de gozuktu canim. o yuzden endiselenme. daha gozukmez seninki.

Kizlaaaaarrrrr dua edin benim için lütfennnn ( bugün doktora gidicem inşallah kesemide bebişimide görürüm 🙏 çok korkuyorum ya yine göremessem ühüüü ( siz nezaman görmüştünüz kızlar ? Benim bugün tam 1 hafta günüm geçti kaç haftalık hamiş oluyorum ozaman 5 dimi ? 5 haftalık bebiş gözükürmü ? Lütfen acil cevap lütfen

ben 3 haftalıkken gördüm.siyah noktaydı :))
naptı acaba gördümü konu sahibi meak ettim.
inşallah görmüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…