- Konu Sahibi Mutfakperisi87
-
normalı budur zaten canım benımde 5 haftada bıle net gözükmemişti 6 haftada net gözüktü düşün artık
normalı budur zaten canım benımde 5 haftada bıle net gözükmemişti 6 haftada net gözüktü düşün artık
ınsan cok telaşlı oluyo haklısın
hayırlı sonuçlar alırsın ınş
doktora 7. haftadan sonra giderseniz hem keseyi hem de kalp atışlarını duyabilirsiniz, tebrikler şimdiden :)
Selam kizlar ben adetime 5 gün kala test yaptim 3 tane hepside pozitif cikti, doktora gittim daha kesen görünmez dedi bakti yok kese dedi bi kac hafta sonra cikar dedi eger hamileysen dedi... Sizede böyle oldumu hic yani normalmi kesenin adet gecmedigi icin gözükmemesi bi kac hafta sonra gözükmesi ??? Yardim edin lütfeennnn
Ben dört haftalık gebeyken bile kese çko küçüktü içi boştu doktor bana gebelik oluşmayabilir dedi ama şimdi 12 haftalık hamileyim ve bebişim yüzünü bile kaşıyor :) . İçini ferah tut ve bol dua et Allah yardımcın olsun. Umarım göbüşün bebişle dolar ve bebeğin sana sıkıca tutunur.
Selam kizlar ben adetime 5 gün kala test yaptim 3 tane hepside pozitif cikti, doktora gittim daha kesen görünmez dedi bakti yok kese dedi bi kac hafta sonra cikar dedi eger hamileysen dedi... Sizede böyle oldumu hic yani normalmi kesenin adet gecmedigi icin gözükmemesi bi kac hafta sonra gözükmesi ??? Yardim edin lütfeennnn
beta hcg sonucun 1500 lü değeri geçtikten sonra kesen görünmeye başlar tatlım bu normaldir iki güne bir kan testi isterler iki günde bir değer 2 ye katlıyorsa sağlıklı gebelik vardır üzülme öptüüm
Hmm tmm anladim canim cok tsk ederim öptüm bende
bebeğin kesesi betan 1500 leri falan gecnce vajinal muayene ile gözükebilir.stres yapmak icin cok erken.keseyi görsen sonra kalp atımı olcak mı diye sonra sağlıklı mı diye bu stres hic bitmeyecek.gebelğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı gine büyür bebeğin
betahcg bakmadi doktor? degerin kac? benim kese 6+1 de gozuktu canim. o yuzden endiselenme. daha gozukmez seninki.
ben 3 haftalıkken gördüm.siyah noktaydı :))
naptı acaba gördümü konu sahibi meak ettim.
inşallah görmüştür.
ben 3 haftalıkken gördüm.siyah noktaydı :))
naptı acaba gördümü konu sahibi meak ettim.
inşallah görmüştür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?