Hamilelik kesesi mi yoksa kismi

Mhmd_Elf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2019
7
6
1
33
Kızlar iki gün önce doktor muayene etti ultrasyon la baktı hiç bişe yok dedi sonra başka Bi doktora gittim oda kis var dedi ama emin olamadı tes yaptı şimdi resim attım bakarmısınız kesemi kismi

Eklentiler

• IMG_20191006_234229.webp
    IMG_20191006_234229.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_20191006_234236.webp
    IMG_20191006_234236.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar iki gün önce doktor muayene etti ultrasyon la baktı hiç bişe yok dedi sonra başka Bi doktora gittim oda kis var dedi ama emin olamadı tes yaptı şimdi resim attım bakarmısınız kesemi kismi

Allah Allah doktorlar böyle bir şey görüyorlar ve bir sey yok mu diyorlar. Yani ya kesedir ya kisttir. Güzel açıklama yapan bi doktora git canım

Allah Allah doktorlar böyle bir şey görüyorlar ve bir sey yok mu diyorlar. Yani ya kesedir ya kisttir. Güzel açıklama yapan bi doktora git canım
Çarşamba günü başka bir doktora gidicem randevu aldım. Kan testi yaptı negatif çıktı ozman kis dedi geçti yani öyle ilgilenmedi ama emin de degildi

Canım reglim daha geçmedi 10 gün var 5cm dedi diye hatırlıyorum, zaten o an moreli çok bozuldu çünkü 1 senedir çocuk düşünüyoruz ama olmadı
5 cm ise kesinlikle hastaneye git Allah göstermesin patlama ihtimali var aman dikkat et patlarsa farklı tehlikeli durumlara yol açabilir

Back
X