Hamilelik kesin mi ?

buzmavisi00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
118
18
68
35
İzmir
Kızlar 3 hafta önce test yaptım negatif çıktı . Dün kahverengi akıntı geldi bi kaç damla da kan . Bu gün hala devam ediyor pıhtı şeklinde parcayla birlikte kan geliyor ama fazla değil hamilelik testi yaptim idrar testi olarak pozitif çıktı ama parça da düşüyor kan geliyor . Adet olduğum için pozitif çıkmış olabilir mi ?

Kızlar 3 hafta önce test yaptım negatif çıktı . Dün kahverengi akıntı geldi bi kaç damla da kan . Bu gün hala devam ediyor pıhtı şeklinde parcayla birlikte kan geliyor ama fazla değil hamilelik testi yaptim idrar testi olarak pozitif çıktı ama parça da düşüyor kan geliyor . Adet olduğum için pozitif çıkmış olabilir mi ?
Bence hemen doktora gitmelisin pozitif çıkan testlerde yanılma payı pek olmaz hamileliğin ilk günlerinde kanama önemlidir hiç vakit kaybetme bence

Bence hemen doktora gitmelisin pozitif çıkan testlerde yanılma payı pek olmaz hamileliğin ilk günlerinde kanama önemlidir hiç vakit kaybetme bence
Sizde oldu mu acaba yerleşme kanamasi olabilir mi ? Ilk kahverengiydi ama su an kırmızı adet gibi parcaciklar da dusuyor

Sizde oldu mu acaba yerleşme kanamasi olabilir mi ? Ilk kahverengiydi ama su an kırmızı adet gibi parcaciklar da dusuyor
Bende yerleşme kanaması olmadı hiç o yüzden ne zaman ne kadar olur bilmiyorum. Yerleşme kanaması bile olsa doktora gitmelisin mutlaka ki bence değil

bencede hemen bi doktora görünmelisin ya test yanlıştı şu an adet görüyosun yada Allah korusun düşük olabilir

Aynı şeyleri yaşadım 8 haftalıkken önce kahverengi akıntıyla başladı arkaasından parça şeklinde kanama ve düşük yapıyormuşum o sırada..lütfen hemen doktora görün inş sen yaşamazsın ama başıma gelen aynen yazdıkların gibiydi..

Aynı şeyleri yaşadım 8 haftalıkken önce kahverengi akıntıyla başladı arkaasından parça şeklinde kanama ve düşük yapıyormuşum o sırada..lütfen hemen doktora görün inş sen yaşamazsın ama başıma gelen aynen yazdıkların gibiydi..
Kızlar nisanliyim ben suan ve ailem çok katı bi aile bunu ogrenmemeleri gerekiyor ki üniversiteye gidicem o yüzden çok sıkıntım var daha çalışmıyorum bebek olursa eğer bakabilecek durumum yok . Bebek olsa bile aldırmak zorunda kalicam Rabbim inşallah yardım eder yoktur umarim şu an hiç hazır değilim bu duruma hayatım biter resmen

bencede hemen bi doktora görünmelisin ya test yanlıştı şu an adet görüyosun yada Allah korusun düşük olabilir

Çocuğum olmasını çok isterim ama su an zamanı değil gerçekten kendime bile bakamazken ona bakamam sorumsuz bi anne olmak istemiyorum iyi bi hayat yasatamayacagim çocuğu doguramam kızlar lütfen yargilamayin :(

Çocuğum olmasını çok isterim ama su an zamanı değil gerçekten kendime bile bakamazken ona bakamam sorumsuz bi anne olmak istemiyorum iyi bi hayat yasatamayacagim çocuğu doguramam kızlar lütfen yargilamayin :KK43:
kaç yaşındasın cnm 18 den büyükse baska bi il de bi doktora git

kaç yaşındasın cnm 18 den büyükse baska bi il de bi doktora git
Canim cidden çok kötü hissediyorum ya psikolojik olarak çökmüş durumdayim yemek bile yiyemiyorum stresten . Anlık bi hata için ne kendi hayatımı nede bi bebeğin hayatını karartmak istemiyorum . Şimdi yapsam bakamiycam o da ben de rezillik Çekicek biliyorum hamile kalmak isteyen bir çok kadın ama ben cidden anne olabilecek yaşta da değilim . Kendi hatanın sonucunu gerekirse sağlık problemleriyle çekerim hayatım boyunca ama bu sorumluluga girecek güçte değilim allah umarım yardım eder yoktur umarim yanlıştır test :(

Canim cidden çok kötü hissediyorum ya psikolojik olarak çökmüş durumdayim yemek bile yiyemiyorum stresten . Anlık bi hata için ne kendi hayatımı nede bi bebeğin hayatını karartmak istemiyorum . Şimdi yapsam bakamiycam o da ben de rezillik Çekicek biliyorum hamile kalmak isteyen bir çok kadın ama ben cidden anne olabilecek yaşta da değilim . Kendi hatanın sonucunu gerekirse sağlık problemleriyle çekerim hayatım boyunca ama bu sorumluluga girecek güçte değilim allah umarım yardım eder yoktur umarim yanlıştır test :KK43:
en iyisi sen 2 tane şu 3 liralık gebelik testlerinden al tekrarla testi 2 test dememin sebebi 2 teste yanılma ihtimali olmaz yine pozitif cıkarsa nışanlına durumu söyle 2 hafta dolunca başka bi ile özel bi hastaneye git derdini daha iyi anlatırsın
ama 2 hafta gec olursa bilemem illa test pozitif cıktı diye normal bi hamilelikte olmayabilir dış gebeliği kimyasal gebeliği falan var bunun da bu yüzden en kısa zaman da doktora git rezillik cekmim derken allah korusun kanına falan bi zarar gelir canından olma ....hiç bi şekilde sana cocuğunu aldır diyemem o günaha giremem ama malum aldırmada diyemem sen ve müstakbel eşin bunun kararını en iyi şekilde siz verirsiniz tek temennnimm inşallah hamile değilsindir...mazallah cocuğu aldırırsın yarın evlenirsiniz yıllarca uğraşırsın ama cocuğunuz olmaz önemli bi karar bi doktor tavsiyesine ihtiyacın var en önemlisi en kısa zamanda doktora görün

en iyisi sen 2 tane şu 3 liralık gebelik testlerinden al tekrarla testi 2 test dememin sebebi 2 teste yanılma ihtimali olmaz yine pozitif cıkarsa nışanlına durumu söyle 2 hafta dolunca başka bi ile özel bi hastaneye git derdini daha iyi anlatırsın
ama 2 hafta gec olursa bilemem illa test pozitif cıktı diye normal bi hamilelikte olmayabilir dış gebeliği kimyasal gebeliği falan var bunun da bu yüzden en kısa zaman da doktora git rezillik cekmim derken allah korusun kanına falan bi zarar gelir canından olma ....hiç bi şekilde sana cocuğunu aldır diyemem o günaha giremem ama malum aldırmada diyemem sen ve müstakbel eşin bunun kararını en iyi şekilde siz verirsiniz tek temennnimm inşallah hamile değilsindir...mazallah cocuğu aldırırsın yarın evlenirsiniz yıllarca uğraşırsın ama cocuğunuz olmaz önemli bi karar bi doktor tavsiyesine ihtiyacın var en önemlisi en kısa zamanda doktora görün
Canim pazartesi günü direk hastahaneye gidip hormon testi olarak yaptırıcam inşallah yoktur o günaha bende girmek istemiyorum canımdan bi parça olucak sonuçta eğer aldirirsam onun etkisinde de kalicam ama o bebeğin de düzgün yaşamak hakkı sonuçta dogurmakla is bitmiyor o yüzden umarım o duruma gerek kalmaz umarım :(

Canim pazartesi günü direk hastahaneye gidip hormon testi olarak yaptırıcam inşallah yoktur o günaha bende girmek istemiyorum canımdan bi parça olucak sonuçta eğer aldirirsam onun etkisinde de kalicam ama o bebeğin de düzgün yaşamak hakkı sonuçta dogurmakla is bitmiyor o yüzden umarım o duruma gerek kalmaz umarım :KK43:
canım benim sayfada aynı tarz bi konu vardı arkadaş doktora gitmiş doktor annenle gel demiş 18 den küçükmüsün diye ondan sordumdu zaten tabi canım yine de sen bilirsin ama şöyle bişi de yapabilirsin özel labaratuarlar varya ordada yaptırabilirsin 10 liraya yaparlar :(tavsiye)

Yargılamak haddime değil tabii ama bu devirde nasıl böyle bi şey yapabildiniz? Yani neden korunmadınız? Ailenin bu konuyla ilgili fikirlerini bilip, hem de henüz maddi manevi açıdan bebeğe hazır değilken nasıl bile bile lades dediniz? Allah akıl vermiş bize, daha 18 yaşında olduğunu yazmışsın. Ahe be güzel kardeşim, üzüldüm şimdi gece gece. 2 test de pozitifse hamilesindir tabii, adet olsan test pozitif çıkmaz. Umarım biz yanılıyoruzdur. Doktora gidemem duyulur diyosun da gitmekten başka çaren yok. Allah korusun yarın öbür gün ailenin yanında bi terslik olsa duyulmayacak mı? Ptesi hatta doktor bulabilirsen yarın hemen gitmelisin doktora. Sana eşlik edecek sırdaşın, akraban, dostun yok mu hiç? Onunla gitsen doktora?

Yargılamak haddime değil tabii ama bu devirde nasıl böyle bi şey yapabildiniz? Yani neden korunmadınız? Ailenin bu konuyla ilgili fikirlerini bilip, hem de henüz maddi manevi açıdan bebeğe hazır değilken nasıl bile bile lades dediniz? Allah akıl vermiş bize, daha 18 yaşında olduğunu yazmışsın. Ahe be güzel kardeşim, üzüldüm şimdi gece gece. 2 test de pozitifse hamilesindir tabii, adet olsan test pozitif çıkmaz. Umarım biz yanılıyoruzdur. Doktora gidemem duyulur diyosun da gitmekten başka çaren yok. Allah korusun yarın öbür gün ailenin yanında bi terslik olsa duyulmayacak mı? Ptesi hatta doktor bulabilirsen yarın hemen gitmelisin doktora. Sana eşlik edecek sırdaşın, akraban, dostun yok mu hiç? Onunla gitsen doktora?
Bi hata malesef ki onda bile Sperm degmesi gibi bi olay olmadı nasıl oldu bilmiyorum gerçekten . Doktora gidemem deme sebebim suan için aldırma konusunda gidemem ama kesin bi sonuç almam gerekiyor elime aldırma işlemi için 2 hafta beklemem gerekiyor malesef arkadaşım gelicek yanımda bi çaresini bulucaz bi şekilde . Abla gerçekten nasıl böyle bi aptallik yapabildim hala aklım almıyor bundan 10 sene sonra olsa bu olay kurban keserdim daha kendime düzgün bakamazken neler yaptım ben cidden çok pişmanım ama fayda etmiyor:((

Bi hata malesef ki onda bile Sperm degmesi gibi bi olay olmadı nasıl oldu bilmiyorum gerçekten . Doktora gidemem deme sebebim suan için aldırma konusunda gidemem ama kesin bi sonuç almam gerekiyor elime aldırma işlemi için 2 hafta beklemem gerekiyor malesef arkadaşım gelicek yanımda bi çaresini bulucaz bi şekilde . Abla gerçekten nasıl böyle bi aptallik yapabildim hala aklım almıyor bundan 10 sene sonra olsa bu olay kurban keserdim daha kendime düzgün bakamazken neler yaptım ben cidden çok pişmanım ama fayda etmiyor:KK43:(

Dur bakalım o zaman belki de hamile değilsindir. Aptallık değil de gaflet diyelim. Panik yapma, birkaç gün daha takip et kanamanı.

Back
X