- Konu Sahibi buzmavisi00
Hangisi abla ?Benim bu konuya yazdığım mesaj neden silindi acaba? Biri açıklar mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangisi abla ?Benim bu konuya yazdığım mesaj neden silindi acaba? Biri açıklar mı?
Hangisi abla ?
Senin üstüne gelip saçma sapan yorumlar yazan kadınlara bi şeyler yazmıştım. O silinmiş.
konuyu bende takip ediyorum canım msjın silinmemişki 3. sayfada okudum ben az önce
Yok canım o değil, başka bi mesajım vardı, o silinmiş.
Ablacim bu gün kan testi yaptırdım beta hcg 522 çıktı ultrasonla baktılar ama doktor 2000 olmadan goremem dedi yogun kanamam oldugunu anlattım düşük yapma ihtimalin var şu an 2 3 gün sonra tekrar kan testi yaptır o zaman anlaşılır şu an düşük yaparsan kürtaj yaptırmana gerek kalmaz parça kalmaz dedi inşallah düşük yapiyorumdur suan doktor da kimyasal gebelikten supheleniyor şu an abla . Ayrıca dün tuvaletteyken 3 4 cm genişliğinde uzun kan kırmızı renkte parlak bi parçanın düştüğünü fark ettim inşallah düşüktür abla yaYok canım o değil, başka bi mesajım vardı, o silinmiş.
Ayrıca abla kanamam çok yoğunlaştı dün gece Pedi doldurmuş kanamam bu günde doldu günde 3 4 tane dolduruyor suanYok canım o değil, başka bi mesajım vardı, o silinmiş.
Ablacim bu gün kan testi yaptırdım beta hcg 522 çıktı ultrasonla baktılar ama doktor 2000 olmadan goremem dedi yogun kanamam oldugunu anlattım düşük yapma ihtimalin var şu an 2 3 gün sonra tekrar kan testi yaptır o zaman anlaşılır şu an düşük yaparsan kürtaj yaptırmana gerek kalmaz parça kalmaz dedi inşallah düşük yapiyorumdur suan doktor da kimyasal gebelikten supheleniyor şu an abla . Ayrıca dün tuvaletteyken 3 4 cm genişliğinde uzun kan kırmızı renkte parlak bi parçanın düştüğünü fark ettim inşallah düşüktür abla ya
Öyle yapıcam abla şu an beklemekten başka bir şey gelmiyor elimden umarım müdahaleye gerek kalmadan düşük olur içimde de parça kalmaz umarimOff o zaman düşük yapıyosun sen, ne diyim bilemedim. Dikkat et ama, kanaman artarsa doktora ulaş bi şekilde.
Şimdi ben özel hastahaneye gittim ücretli olarak girdim teste sgk kaydı yapılmadı aile hekimine bilgi gitmez dimi![]()
Asla istemem cidden çocukluk yaptım cahillik yaptığım bi daha öyle bir şey yapmam asla . Nişanlım da istemez zaten bir daha böyle bir şeyi istese bile olmaz yani bu duruma bir daha katlanamam cidden çok zor bir şey kaç gündür yemek bile yiyemiyordum stresten anca yemeye başladım 5 günde 4 kilo verdimbari bundan sonra dikkat edin, bu stresi bir daha yaşamak istemezsin heralde