Hamilelik kesin mi ?

Yok canım o değil, başka bi mesajım vardı, o silinmiş.
Ablacim bu gün kan testi yaptırdım beta hcg 522 çıktı ultrasonla baktılar ama doktor 2000 olmadan goremem dedi yogun kanamam oldugunu anlattım düşük yapma ihtimalin var şu an 2 3 gün sonra tekrar kan testi yaptır o zaman anlaşılır şu an düşük yaparsan kürtaj yaptırmana gerek kalmaz parça kalmaz dedi inşallah düşük yapiyorumdur suan doktor da kimyasal gebelikten supheleniyor şu an abla . Ayrıca dün tuvaletteyken 3 4 cm genişliğinde uzun kan kırmızı renkte parlak bi parçanın düştüğünü fark ettim inşallah düşüktür abla ya

Ablacim bu gün kan testi yaptırdım beta hcg 522 çıktı ultrasonla baktılar ama doktor 2000 olmadan goremem dedi yogun kanamam oldugunu anlattım düşük yapma ihtimalin var şu an 2 3 gün sonra tekrar kan testi yaptır o zaman anlaşılır şu an düşük yaparsan kürtaj yaptırmana gerek kalmaz parça kalmaz dedi inşallah düşük yapiyorumdur suan doktor da kimyasal gebelikten supheleniyor şu an abla . Ayrıca dün tuvaletteyken 3 4 cm genişliğinde uzun kan kırmızı renkte parlak bi parçanın düştüğünü fark ettim inşallah düşüktür abla ya

Off o zaman düşük yapıyosun sen, ne diyim bilemedim. Dikkat et ama, kanaman artarsa doktora ulaş bi şekilde.

Şimdi ben özel hastahaneye gittim ücretli olarak girdim teste sgk kaydı yapılmadı aile hekimine bilgi gitmez dimi :(

Oh ablalarim çok şükür allahıma o günaha girmeden dermanimi verdi bu gün tekrar yaptırdım 228 çıktı doktor 15 gün sonra tekrar gel sifirlancak değer düşük olmuş dedi derdi veren allah dermanini veriyo çok şükür . Umarım bebek isteyen ablalarim da yavrularina karışır gerçekten ders oldu bu bana

bari bundan sonra dikkat edin, bu stresi bir daha yaşamak istemezsin heralde
Asla istemem cidden çocukluk yaptım cahillik yaptığım bi daha öyle bir şey yapmam asla . Nişanlım da istemez zaten bir daha böyle bir şeyi istese bile olmaz yani bu duruma bir daha katlanamam cidden çok zor bir şey kaç gündür yemek bile yiyemiyordum stresten anca yemeye başladım 5 günde 4 kilo verdim

Kızlar kimyasal gebelik geçirmişsin. size bir sorum olacaktı şu an beta hcg değerim sifirlandi acaba kizilaya kan bağışı yapabilir miyim ? Benim için yada kan verdiğim kişi için bir sorun olur mu ?

Back
X