Sen cola gazoz diye yazıyorsun aklıma kızıma doğum yapmaya gittiğim gün geliyor.
Sabah sancılarım başladı ama ben sancılarımı periodik olarak takip edip hemen hastaneye gitmemiştim.Hatta öğlen 1 gibi acıktım ve 1 litre Colayla 3 sosisi 1 ekmekle yemiştim.Baktım sancılar gittikçe çoğalıyor saat 2 buçukta doktorumu arayıp doğum yapacağım hastaneye gittim.Yapılan ilk muayenede rahimim 4 cm açılmış doğum başlamıştı.Kalp atışlarım tansiyonum herşey çok normaldi.Ve benim pelvis kanalım dar olduğu için rahimim daha fazla açılmadı normal doğum şansım yoktu beni acil sezaryene almaları gerekiyordu fakat o içtiğim 1 litre kola yediğim sosisler ve 1 ekmek sebebiyle akşam 7 ye kadar o sancıyı çektim ve öyle doğuma girmiştim.
Uyandığım zaman istediğim tek şey oldu YEMEK

Fransız galetası ezine peyniri ve napolyon kiraz

Doktorum veremem narkozlusun diyordu ben ağlıyordum "o zaman bir bardakçık kola verin bari" demiştim

Ne menem bişey şu cola bağımlılık yapıyor.Kızım 10 aylıkken başladı kula kula demeye

Şimdi ki gebeliğimde de hergün bir tane küçük şişe kola içiyorum ne yapayım dayanamıyorum birde Niğde gazozu içiyorum.
Tabi günlük içtiğim sütün ayranın ve suyun haddi hesabı yok.
Kısacası canım ne isterse yiyip içiyorum ben.