Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ccanım ve normalde bugün adet günumdu4 gunde mi bu kadar yukseldi canim
İnşallah canım ya akıntıda da olunca çekindim birazOlmaz olmaz inşallah
Kötü mü canım olmaz miEvet ccanım ve normalde bugün adet günumdu
4 gün kala canım öğrendim ama yavaş yavaş yukseliyormusHayırlı uğurlu olsun adeti kaç gün kala öğrendiniz
Düşük olucakmis galiba canımDoğru daha erken keseyi gör inşallah bir an önce
Yukselme 2 gunde bir 2 katı olmasi gerekli ama takibe devam et canım. Bende yeni öğrendim hamileligimi beyaz akıntı ve ara kramplar çok normal. Takip edersen tam olarak emin olabilirsin. Stres yapmaEvet ccanım ve normalde bugün adet günumdu
Kum diyorrrrDüşük olucakmis galiba canım
Doktor dedi canımKum diyorrrr
Herkesin ki aynı olmuyormuş canım ama bakalım Çarşamba günü gel dedi bende yeni öğrenmiştim hamimeliligimi sevincim 1 hafta sürdüYukselme 2 gunde bir 2 katı olmasi gerekli ama takibe devam et canım. Bende yeni öğrendim hamileligimi beyaz akıntı ve ara kramplar çok normal. Takip edersen tam olarak emin olabilirsin. Stres yapma
Dur bakalim daha sevincin bitmedi. Sen takibini yaptır. Bende bir kimyasal gecirdim. Bak şimdi hamileyim.Herkesin ki aynı olmuyormuş canım ama bakalım Çarşamba günü gel dedi bende yeni öğrenmiştim hamimeliligimi sevincim 1 hafta sürdü
Öyle canım ama bilmiyorum inşallah sonlanmaz devam ederDur bakalim daha sevincin bitmedi. Sen takibini yaptır. Bende bir kimyasal gecirdim. Bak şimdi hamileyim.
İnşallah canim dua edecegim senin icin bizide haberdar etÖyle canım ama bilmiyorum inşallah sonlanmaz devam eder