Hamilelik konusunda başlangıç

kedir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
204
64
98
arkadaşlar merhaba bana yol gösterebilirmisiniz? bebek istiyoruz ilk başta yapmam gereken nedir? Kendi kendime folik asit alayım mı ? Doktora muayene olmam gerekiyor mu ? hangi testleri yaptırmam gerekiyor?

arkadaşlar merhaba bana yol gösterebilirmisiniz? bebek istiyoruz ilk başta yapmam gereken nedir? Kendi kendime folik asit alayım mı ? Doktora muayene olmam gerekiyor mu ? hangi testleri yaptırmam gerekiyor?
Canım folik asit alabilirsin bence çünkü doktorlar hamile kalmadan 3 ay önce folik asit alınmasını öneriyor.Dr. gittiğinde gerekli muayeneyi yapar ve sana yol gösterir bence.Hayırlısı olsun,en kısa sürede sağlıklı hamişlikler diliyorum...

1. Hamilelik olur mu olmaz mi diye sıkıntı stres yapmican.
2. Folik asit benim doktorum gunasiri öneriyor. Vücutta eksiklik var mi yok mu bilmeden kafana göre alma. Fazla olmasida zararlı.

1. Hamilelik olur mu olmaz mi diye sıkıntı stres yapmican.
2. Folik asit benim doktorum gunasiri öneriyor. Vücutta eksiklik var mi yok mu bilmeden kafana göre alma. Fazla olmasida zararlı.
hiçbir doktor vücutta folik asit fazlamı azmı bakmıyor direkt veriyor ki ben ve çevremdeki herkese öyle yaptılar ama elbetteki önce araştırılıp verilmesi daha doğrudur ama çok çok az dr. bunu yapıyor

Bizde yeni düşünüyoruz bu ay başlıycak çalışmalar hatta adetim şuanda geçen hafta doktora gittim ne test yaptı ne de başka bişey folik asit verdi 6 ay sonra olmazsa gel dedi o kadar

Bende kendi kendime folik asit alacaktim ama eczaci kadin tanidik sende tiroid olduğu icin tahlile gore doktor yazsın dedi cunku folik asitlerde cesit cesitmis iyot fazlaligi oldugu icin baska birsey yazar sana belki dedi

Tiroid hormonlarınıza özellikle baktırın.

Back
X