Hamilelik konusunda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Candyflosss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2021
48
5
8
32
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyla alakalı birçok yazı okumuş olsam da muallaktayim.
Adetime 2 gün kaldı. Dün açık kahverengi lekelenme olmuştu. Normalde hiç olmayan bişey bu.
Ve her ay aşırı derecede adet belirtisi yaşarım ama 2 gün kaldığı halde hiç adet belirtim yok.
Sadece lekelenme ve baş dönmem var. Sizce hamile olabilir miyim. Bu iki belirtiyle hamile olanlar var mı?

Adet günüme daha 10 gün var ve kahverengi lekelenme oldu regl sancısı gibi sancılar da bazen eşlik ediyor bir kereye mahsus oldu kanamam daha da olmadı acaba benim gibi olan var mı yardımcı olur musunuz gebelik belirtileri mi ?

Merhaba arkadaşlar. Bu konuyla alakalı birçok yazı okumuş olsam da muallaktayim.
Adetime 2 gün kaldı. Dün açık kahverengi lekelenme olmuştu. Normalde hiç olmayan bişey bu.
Ve her ay aşırı derecede adet belirtisi yaşarım ama 2 gün kaldığı halde hiç adet belirtim yok.
Sadece lekelenme ve baş dönmem var. Sizce hamile olabilir miyim. Bu iki belirtiyle hamile olanlar var mı?
Bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir tabi. Siz adet günü veya gecince bir test yapın umarım vardır.

Adet günüme daha 10 gün var ve kahverengi lekelenme oldu regl sancısı gibi sancılar da bazen eşlik ediyor bir kereye mahsus oldu kanamam daha da olmadı acaba benim gibi olan var mı yardımcı olur musunuz gebelik belirtileri mi ?
Sizin daha çok varmış gününüze isterseniz test yapın ama varsa bile çıkmayabilir. Bekleyin derim.

Canım bende deli gibi acı cekerdim adet olunca şuan hamileyim adetimin normalde 4. Günü adet belirtilerim benimde olmamıştı sadece kasık kismimda tarif edemediğim bir şeyler oluyordu

Canım bende deli gibi acı cekerdim adet olunca şuan hamileyim adetimin normalde 4. Günü adet belirtilerim benimde olmamıştı sadece kasık kismimda tarif edemediğim bir şeyler oluyordu
Canım bugün regl oldum malesef artık bir sonraki aya kaldı benim umutlar. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Merhaba,
11 gün önce yumurtlama günümdü.Yumurta çatladı.Yumurtlama gününden itibaren göğüs uçlarım acıyor. Adete 6 gün kaldı.Göğüs uçlarım hala acıyor hiç geçmedi ama ilk baştaki gibi değil.Kasık ağrılarımda aynı şekilde hiç geçmedi şimdi ise daha şiddetli.Bugün bir ara kasıklarıma daha doğrusu kasıklarla birlikte alt karına şiddetli ağrı girdi. Regli ağrısının daha şiddetlisi gibiydi. Regli zamanlarında bu kadar kasık ağrım olmaz. Yemek yedikten sonra midem bulanıyor ama bu ve uyku hali psikolojik olabilir.Bu belirtileri dikkate almıyorum.Akıntım ve kanamam yok. Daha 6 gün var.Kan yada idrar testi yapsam çıkar mı ? Böyle belirti yaşayan oldu mu ? Sonrasında ne oldu ? Bana da fikir verebilir misiniz ?

Back
X