- 17 Nisan 2023
- 2.560
- 1.824
- 63
- 31
- Konu Sahibi merakediyorum1
-
İnşallah takıntı değildir ama psikolojik olarak hepimiz öyle hissediyoruz. Biz de tüp bebek yapacağız eşim azosperm. Ama bu ay bende de ilk defa regl belirtileri yok normalde göğüslerim acır 1 hafta kala Ama 3 4 güne olcam belirti yok. Kendi kendime gelin güvey oluyorumMerhaba kızlar. Aslında sadece 3 aydır korunmadan ilişkş yaşıyoruz fakat doktora gittiğimde amh değerimin çok düşük olduğunu söyledi. Yaklaşık 6-7 ay kendim deneyeceğim olmazsa tüp bebek yapacağız. Ben mi çok takıntılı oldum? Dün adet olmam gerekiyordu adetten 10 gün önce kasık ağrılarım başladı,göğüslerim şişti. Son 3 gündürde sürekli regl oldum sanıp tuvalete gidiyorum ama gelen yok. 2 gün önce erken gebelik testi yaptım 1 saat sonra ikinci silik çizgi çıktı. Aklımda sadece bu olay var . Acaba diyorum geç döllenme olabilir mi
1.5 yıldır deniyoruz. Yazın başlayacağız tedaviye. Sanırım kadın vücudu kendini her ay hamileliğe hazırladığı için psikolojik etkileniyoruz. Bir kaç gün sonra testinizi tekrar yapın regl olmazsanız belki gerçekten hamilesinizdirEvet 1 saat sonra çıkan test doğru değil aslında biliyorum ama yine de aklımda soru işareti kalıyor. Siz ne kadar süredir deniyorsunuz? Tedaviye ne zaman başlayacaksınız?
Merhaba,Merhaba kızlar. Aslında sadece 3 aydır korunmadan ilişkş yaşıyoruz fakat doktora gittiğimde amh değerimin çok düşük olduğunu söyledi. Yaklaşık 6-7 ay kendim deneyeceğim olmazsa tüp bebek yapacağız. Ben mi çok takıntılı oldum? Dün adet olmam gerekiyordu adetten 10 gün önce kasık ağrılarım başladı,göğüslerim şişti. Son 3 gündürde sürekli regl oldum sanıp tuvalete gidiyorum ama gelen yok. 2 gün önce erken gebelik testi yaptım 1 saat sonra ikinci silik çizgi çıktı. Aklımda sadece bu olay var . Acaba diyorum geç döllenme olabilir mi
Amh kaç çıktı ?Evet doktora gittim. 29 yaşındayım ama yumurtaşık rezervim çok düşükmüş
Bende de hamilelik takintisi olustu 7 aydir deniyorum olmuyor baska hicbirsey düşünmüyorum kafayi yedim ben.Regl oldum bu sabah
Benim de
Regl 3 gun var tum belirtileri yasiyorum ve regl olursam yikilicam . 7 aydir uğraşıyorum doktora gittim yeni evlisin 1 yildan once yapmiyoruz birsey dedi folik verdi yolladi rahim filmim hormonlar temizBenim de tek gündemim
3 ay ne ki! 3.5 senedir hiç bir ciddi sorun yokken uğraşıyoruz nasip olmuyor. Bu kadar süredir bekleyip her ay belirti dinlediğini sayısız test yapıp sayısız kan verdiğini kolların delik deşik kalbin kırık kaldığını bilsen :) boşuna kendinizi yormayın nasipten öte yol yok. İmkanınız varsa 6 7 ay değil birkaç ay sonra tüp bebeğe gitmenizi tavsiye ederim. Sonra giden zaman için de çok üzüleceksiniz...Merhaba kızlar. Aslında sadece 3 aydır korunmadan ilişkş yaşıyoruz fakat doktora gittiğimde amh değerimin çok düşük olduğunu söyledi. Yaklaşık 6-7 ay kendim deneyeceğim olmazsa tüp bebek yapacağız. Ben mi çok takıntılı oldum? Dün adet olmam gerekiyordu adetten 10 gün önce kasık ağrılarım başladı,göğüslerim şişti. Son 3 gündürde sürekli regl oldum sanıp tuvalete gidiyorum ama gelen yok. 2 gün önce erken gebelik testi yaptım 1 saat sonra ikinci silik çizgi çıktı. Aklımda sadece bu olay var . Acaba diyorum geç döllenme olabilir mi
Rahim filmi çekti mi doktorunuz erken değil miRegl 3 gun var tum belirtileri yasiyorum ve regl olursam yikilicam . 7 aydir uğraşıyorum doktora gittim yeni evlisin 1 yildan once yapmiyoruz birsey dedi folik verdi yolladi rahim filmim hormonlar temiz
Canim hsg rahim filmi çekti rica ettim. Ve kan verdim hepsi normal çıktı 8 ay olacak evliyim halâ olmadi cocuk ya insallah bu ay regl olmam yaRahim filmi çekti mi doktorunuz erken değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?