Hamilelik konusunda takıntılı mı olmaya başladım?

merakediyorum1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
2.560
1.824
63
31
Merhaba kızlar. Aslında sadece 3 aydır korunmadan ilişkş yaşıyoruz fakat doktora gittiğimde amh değerimin çok düşük olduğunu söyledi. Yaklaşık 6-7 ay kendim deneyeceğim olmazsa tüp bebek yapacağız. Ben mi çok takıntılı oldum? Dün adet olmam gerekiyordu adetten 10 gün önce kasık ağrılarım başladı,göğüslerim şişti. Son 3 gündürde sürekli regl oldum sanıp tuvalete gidiyorum ama gelen yok. 2 gün önce erken gebelik testi yaptım 1 saat sonra ikinci silik çizgi çıktı. Aklımda sadece bu olay var . Acaba diyorum geç döllenme olabilir mi

İnşallah takıntı değildir ama psikolojik olarak hepimiz öyle hissediyoruz. Biz de tüp bebek yapacağız eşim azosperm. Ama bu ay bende de ilk defa regl belirtileri yok normalde göğüslerim acır 1 hafta kala Ama 3 4 güne olcam belirti yok. Kendi kendime gelin güvey oluyorum gebelik testinde 1 saat sonra değil 3 4 dk sonra çizgi cıkarsa doğrudur. 1 saat sonra çıkan çizgi doğru kabul edilmiyor diye biliyorum.

Reactions: The
Evet 1 saat sonra çıkan test doğru değil aslında biliyorum ama yine de aklımda soru işareti kalıyor. Siz ne kadar süredir deniyorsunuz? Tedaviye ne zaman başlayacaksınız?

Evet 1 saat sonra çıkan test doğru değil aslında biliyorum ama yine de aklımda soru işareti kalıyor. Siz ne kadar süredir deniyorsunuz? Tedaviye ne zaman başlayacaksınız?
1.5 yıldır deniyoruz. Yazın başlayacağız tedaviye. Sanırım kadın vücudu kendini her ay hamileliğe hazırladığı için psikolojik etkileniyoruz. Bir kaç gün sonra testinizi tekrar yapın regl olmazsanız belki gerçekten hamilesinizdir

Merhaba,
Hepimiz aynı kaygıları yaşadık.
3 ay çok kısa bir zaman aslında. Süreç uzadıkça stres ve kaygı düzeyi artıyor maalesef. Düşünmemeye çalışın.
Doktor kontrollerinizin hepsi yapıldı mı? Yaşınız gençse yumurta kalitenizin iyi olma ihtimali herhangi bir tedavide yüksek.

3 ay ne ki! 3.5 senedir hiç bir ciddi sorun yokken uğraşıyoruz nasip olmuyor. Bu kadar süredir bekleyip her ay belirti dinlediğini sayısız test yapıp sayısız kan verdiğini kolların delik deşik kalbin kırık kaldığını bilsen :) boşuna kendinizi yormayın nasipten öte yol yok. İmkanınız varsa 6 7 ay değil birkaç ay sonra tüp bebeğe gitmenizi tavsiye ederim. Sonra giden zaman için de çok üzüleceksiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…