- 3 Mayıs 2011
- 13.830
- 49.130
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
24hafta ile 32hafta arasında izinli oluyosunuz. Ama 32den sonra müdürünle görüş demişti doktorum. Uzaktan eğitim olduğu için ben çalışmıştım.Hanımlar merhaba,
Hamile olduğum için bir süredir evden çalışıyorum.
Şimdi genelge yayınlandı resmi gazetede. Şöyle bir ifade var: 60 yaş üzeri olanlar ve Sağlık Bakanlığının belirlediği kronik hastalığı bulunanlar idari izinli sayılacaktır.
E burada hamileler yok
Tüm genelge de hamilelerle ilgili bir ifade yok. Hamilelerin idari izni kalktı mı, bilen var mı aranızda?
Sürekli insan sirkülasyonu olan ve değişen gruplarla 40-60 arası insanla orta büyüklükteki alanlarda çalışmak zorunda olacağım için endişeliyim.
Çünkü aşı olamadım. Çalıştığım grup da aşı olmadı henüz.
Bir yanım çağırırlarsa işi bırak diyor, diğer yanım saçmalama bebeğin olacak paraya ihtiyacın var diyor. Siz olsanız ne yapardınız?
Bir odada masa başı işim olsa dert etmezdim. Ama maske takın diye uyarmaktan bıktığım çok kalabalık bir grupla çalışacağım için içimi afakanlar bastı akşam akşam.
Kac haftalık oldu.
Saglokcı mısınız?
Genelgeyi az once ben de gördüm
Hamilelerle ilgili şöyle bir durum vardı, daha önce valilik hamilelerin idari izne ayrilabilecegi konusunda bir yazi paylasmisti benim de bir arkadasim ona istinaden izne cikti ama 24 haftalik olmasi lazim en az demislerdi neyse ki amirinin izniyle evden calisiyor
Isterseniz bagli bulundugunuz valilikle görüşün yarın çünkü bu genelgede hamileler yok , olmadigina göre eski karar gecerliligini korur diye düşünüyorum
Ası olmadım diyince Saglokcı sandım da.14e girdik. Hayır üniversite de hocayım
24hafta ile 32hafta arasında izinli oluyosunuz. Ama 32den sonra müdürünle görüş demişti doktorum. Uzaktan eğitim olduğu için ben çalışmıştım.
Uzaktan eğitim var zaten. İdari göreviniz varsa onu bırakın sadece. Laboratuvarınız yoksa kalanını evden yaparsınız.14e girdik. Hayır üniversite de hocayım
Ası olmadım diyince Saglokcı sandım da.
Genelgede yoksa bence üst makamınız (bölüm baskanı) inisiyatif kullanır. Onunla konusun
Uzaktan eğitim var zaten. İdari göreviniz varsa onu bırakın sadece. Laboratuvarınız yoksa kalanını evden yaparsınız.
Üniversiteler başlıyo mu ki yüz yüze eğitime. O grupta bu kadar bilinçsiz mi gercekten. Biz ortaokul yaşları içib zor sanıyodukBende uzaktan derslerimi veriyorum şu anda. 6.haftada izne ayrıldım ben. Hamile olduğumu öğrendiğim gün.
Üniversiteler başlıyo mu ki yüz yüze eğitime. O grupta bu kadar bilinçsiz mi gercekten. Biz ortaokul yaşları içib zor sanıyoduk
Anladım. Siz de bölüm başkanınızla bi görüşün. Ben okulların açık olduğu dönemde izne ayrıldım. 32haftalıkken tekrar okullar kapanmıştı. Derse başladım müdürüme de okullar açılırsa izne ayrılcağımı programı ona göre ayarlasınlar diye demiştim. Çok şükür 37haftaya kadar çocuklarla karşılaşmadan doğumunda yaptımDaha fenalar. Başladı evet. Hibrit gidiyoruz. İsteyen geliyor, isteyen gelmiyor
Evet oyle oldu hep bir muamma yasadik yaa sormayinYani bu nasıl genelge anlamadım. Her genelge de bu üçlü grup bir aradadır. 60 yaş üstü, hamile, kronik
Birini ayırıp yazı yazıyorlar. Milletin kafa çorba
Bakın genelgeyi anlamadım diyorsunuz.
Anlasaydınız bir sorun var demek ki derdik.
Her şey yolunda merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?