Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet azalması varsa prolaktin hormonuna baktır. Süt hormonu diğer adı. Bazı durumlarda yükseliyor adet azalıyor hatta ilerlerse tamamen kesiliyor adetten aylarca yıllarca olamıyorsun. Ayrıca yumurtayı kalitesizleştirdiğinden döllenmeye de engel. Cok kolay bi hapı var hemen icip düsürebiliyosun. Yeterki derdini bil. Bir de troid de baktır prolaktin troid birlikte ilerliyor. Kısacası bir hormon testi yaptır. Dha önce düsük yapmıssın kan pıhtılaşma testi de yaptırmanı tavsiye ederim egtm arastrma hastaneleri genetik tanı bölümü yapıyor testi.Mrb , 5 sene önce 4 ay aralıkla 2 kez kürtaj oldum. Doktorumun demesiyle aldırmam gerekiyormuştu yoksa düşük olacakmıştı vs vs
Aradan okdr zaman gecti, herhangi birşey kullanmadan kendimiz korunduk. Ama hiç bir kez olsun hamile kalacagım kalmayacagım aklımdan geçmedi. Şimdi bir bebek istiyorum8. Aydan beri korunmuyorum 10uncu ayda yumurtlama dönemi öncesi sonrası hep çalışmalar oldu ama sonuc negatif;( cokmu aceleci davranıyorum??? Bugünden yarına olurmu olmazmı bilmiyorum ama eskiden yaşadıklarım dan dolayı olmayacak korkusu düştü içime. Adet im çok az oluyor 3 gün ped kullanmama bile gerek olmuyor okdr az genellikle wc gittigimde geliyor. Lütfen bilen yada yaşayan varsa bir yardımcı olsun ne yapmalıyımmm???
Cnm kürtajlardan dolayi acaba rahimde yapışıklıkmı oldu? Adetim az geliyor diyorsun. Yapışma olunca adette azalma ve gebe kalamama sorunu oluyorMrb , 5 sene önce 4 ay aralıkla 2 kez kürtaj oldum. Doktorumun demesiyle aldırmam gerekiyormuştu yoksa düşük olacakmıştı vs vs
Aradan okdr zaman gecti, herhangi birşey kullanmadan kendimiz korunduk. Ama hiç bir kez olsun hamile kalacagım kalmayacagım aklımdan geçmedi. Şimdi bir bebek istiyorum8. Aydan beri korunmuyorum 10uncu ayda yumurtlama dönemi öncesi sonrası hep çalışmalar oldu ama sonuc negatif;( cokmu aceleci davranıyorum??? Bugünden yarına olurmu olmazmı bilmiyorum ama eskiden yaşadıklarım dan dolayı olmayacak korkusu düştü içime. Adet im çok az oluyor 3 gün ped kullanmama bile gerek olmuyor okdr az genellikle wc gittigimde geliyor. Lütfen bilen yada yaşayan varsa bir yardımcı olsun ne yapmalıyımmm???
kubby93 ben de kürtajdan sonra üç yıl hamile kalamadım,
sonunda rahim filmi çektrdm ama sorun görünmedi,
sonra histereskopi oldum üstüne hemen tüp bebek,
gene kalamadım,
tüp bebekten sonraki ay kendiliğinden kaldım,olmadı kürtja,
sonra 5 ay ara ile iki defa daha kaldım ama yine kürtaj,
yan, 1 yıl ,ç,nde 3 kürtaj,
şimdi iki hafta önce 3. kürtaj maalesef....
adet olunca dr a gidip histereskopi isteyeceğim,
ben ce sen de dr unla görüş, rahmine bakılsın
Rabbim birdaha yaşatmasın çok geçmiş olsun. Saglıkla kucagına almanı nasip etsin insallahÖncelikle çok geçmiş olsun zor bir süreç. Aceleci davranmıyorsun anne olmak isteyen her kadın gibi davranıyorsun çok iyi anlıyorum seni. Benden sana tavsiye gün aşırı iliski yasa ve çok önemseme bu durumu,biliyorum zor ama en azından dene. Benimde Haziran ayında 12 haftalik bebeğimin kalbi durdu kürtaja yetişemeden evde düşürdüm,Ağustos'ta kimyasal gebelik geçirdim. Şuan yine hamileyim inşallah bu kez rabbim bama bağışlar. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun bebislerle.
Kadın doktoruna gittim ona cocuk düşündügümüzü söyledim kontrol de hersey normal dediEvet canim erken once bir jinekologa git. Adetinin 3.gunu gerekli hormon testlerini ve muayeneni ol. Hicbir sorun yoksa ovulasyon testi al ve kullanmaya başla. Eşinde bir urologta sperm testi verebilir. Dusuklerin varmis sperm kalitesine bakilir. Eger 6 ay gecmesine ragmen olmuyorsa bir infetilite bolumune git.
Slm ikiside rahime tam yerleşmemiş ti nasıl deyim doktor gösterdide ,düşük yaparsın dedi öylelikle aldılar. Bende korkudan cesaret edemedim rabbim kimseye yasatmasın psikolojikmen okadae etkiliyor ki insanı ne desem boşBen 5 sene önceki iki kürtajda takılı kaldım..ne demek dusecekti zaten diye almak o kısmi anlayamadım.kalp atışlarımi durmuştu?? Kalp atışları durmayan gebelikler düşecek nasılsa diye alınmaz .burada bir yanlışlık var.daha detaylı bilgi verin bence.birde neden 5 yıl beklediniz?
Ne için ki o ben yurt dışında kalıyorum bakalım haftaya gidecegim doktoraHamile kalmadan önce muayine olmalisin.
Yani benim kürtajimdan sonra(bebegimi kaybettim mecburi kurtaj) doktor tekrar bebek dusundugunde önceden goruselim muayine vs belki coraspirin gibi seyler kullanmak gerekebilir demisti.
kan pihtilasmasindan diyorlar genelde dusukler icin.Ne için ki o ben yurt dışında kalıyorum bakalım haftaya gidecegim doktora
Çok teşekkür ederim yurt dışında kalıyorum haftaya doktora gidecegim dediklerinizide soracagımAdet azalması varsa prolaktin hormonuna baktır. Süt hormonu diğer adı. Bazı durumlarda yükseliyor adet azalıyor hatta ilerlerse tamamen kesiliyor adetten aylarca yıllarca olamıyorsun. Ayrıca yumurtayı kalitesizleştirdiğinden döllenmeye de engel. Cok kolay bi hapı var hemen icip düsürebiliyosun. Yeterki derdini bil. Bir de troid de baktır prolaktin troid birlikte ilerliyor. Kısacası bir hormon testi yaptır. Dha önce düsük yapmıssın kan pıhtılaşma testi de yaptırmanı tavsiye ederim egtm arastrma hastaneleri genetik tanı bölümü yapıyor testi.
Göründüm ablacim normal dedi ama ne kdr dogru bilmiyorum cok cocuk istiyorum demedim ama cocugun olmasini önleyecek bir durum olsaydi söylerdi galiba. Birde cok sok İdraryolu Enfeksiyon u oluyorumcanım öncelikle inşallah en kısa zamanda bebişin olur.en kısa zamanda bir jinekolojik muayene olmalısın.reglin de çok az keşke bu zamana kadar gitseymişsin ama hiçbir şey için geç değil.kürtaj evet zarar verir ancak doğru yapıldığında rahmin dinlendikten sonra sorun olmaz.sen bir doktora muhakkak görün en azından ne olup ne bittiğine dair bir fikrin olsun.