Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba dün test yaptım testte pozitif bugünde kan verdim beta negatif çıktı bugun eczaneden erken gebelik testi yaptım oda pozitif cikti bn anlamadım ne olduğunu 4 gün gecikti reglimde başına böyle birşey gelen oldumu aceba beta pozitife dönermi
Canım beta negatifse büyük ihtimalle testler yanlış olabilir çünkü beta önce kana sonra idrar geçer 4 gün geçmiş yani garanti çıkardı hatta bi kaç güne kese görünecek kadar yükselmesi lazım bide 5 dk içinde çizgi çıkması lazım kaldıkça silik cızgi çıkabilir 5 dk içinde çıktıysa silik cızgi ozman bi ihtimal
Canım beta negatifse büyük ihtimalle testler yanlış olabilir çünkü beta önce kana sonra idrar geçer 4 gün geçmiş yani garanti çıkardı hatta bi kaç güne kese görünecek kadar yükselmesi lazım bide 5 dk içinde çizgi çıkması lazım kaldıkça silik cızgi çıkabilir 5 dk içinde çıktıysa silik cızgi ozman bi ihtimal
Evet beta negatif ama iki test yaptım ikisinde de ikinci çizgi hemen çıktı.kuruma çizgisi değildi anlamadım bir yanlış çıktı diyelim ikisidee mi yanlış çıkar onu anlamiyorum.
Evet beta negatif ama iki test yaptım ikisinde de ikinci çizgi hemen çıktı.kuruma çizgisi değildi anlamadım bir yanlış çıktı diyelim ikisidee mi yanlış çıkar onu anlamiyorum.