Hamilelik mi adet mi

Krnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2019
21
3
86
29
Bu ay adetim 2 gün gecikti sonra kahverengi ve pembe akıntı oldu akşama doğru normal adet gibi oldum ama 2 gün sürdü ardından sürekli kahverengi akıntı geldi toplamda 4 gün yaşadım tam bitti derken yine kahverengi ve kaygan akıntılarım başladı ve azaldı böyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldumu yada başka birşey 🤔🤔🤔

Bu ay adetim 2 gün gecikti sonra kahverengi ve pembe akıntı oldu akşama doğru normal adet gibi oldum ama 2 gün sürdü ardından sürekli kahverengi akıntı geldi toplamda 4 gün yaşadım tam bitti derken yine kahverengi ve kaygan akıntılarım başladı ve azaldı böyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldumu yada başka birşey 🤔🤔🤔

Regli olmuşsunuz

Ama sadece 2 gün sürdü hiç bişy anlamadım normalde 7 8 gün sürerdi

Hava değişimi, herhangi bir ilaç kullanımı, stres her şey regliyi etkileyebilir. Eğer şüpheniz varsa belki kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz. Çoğu kadın asla anlamıyor ve normal regli dönemiyle geçiriyor.
Üstüne görme gibi bir durum için sorduysanız sorunuzu eğer üstüne görme dedikleri yerleşme kanaması regli gibi yoğun ve kırmızı renkte olmaz. Hamilelik regli görülmez bu tamamen bir şehir efsanesi. Regli benzeri kanamalar hamilelik oluştuktan sonra düşük tehlikesini gösterir

Hava değişimi, herhangi bir ilaç kullanımı, stres her şey regliyi etkileyebilir. Eğer şüpheniz varsa belki kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz. Çoğu kadın asla anlamıyor ve normal regli dönemiyle geçiriyor.
Üstüne görme gibi bir durum için sorduysanız sorunuzu eğer üstüne görme dedikleri yerleşme kanaması regli gibi yoğun ve kırmızı renkte olmaz. Hamilelik regli görülmez bu tamamen bir şehir efsanesi. Regli benzeri kanamalar hamilelik oluştuktan sonra düşük tehlikesini gösterir
Anladım canım teşekkürler cevap verdiğin için

Regl gibi duruyor yinede şüphen varsa test yapsan çıkar zaten

Sen yerleşme kanamasından mi supheleniyorsun ? Bu kanama adet kadar yoğun olmuyor diye biliyorum daha pembemsi bir kan oluyor diye biliyorum bazen belirli şeylerden adet günlerimiz değişebiliyor istersen bir doktora gorunebilirsin

Eğer kafanıza takılan şey hamilelik ise test yapmanızı tavsiye ederim

Güncel durumunuz nedir acaba?

Malesef birşey yok aksi gibi 3 test yaptım 2si pozitif 1i negatifti saçma salak şeyler oluyor bıraktım bende artık hiç bişy yapmıyorum
Neden kan vermedin canim .benimde durum seninki gibi.2 gündür kahverengi çok az akıntı geldi 2 pozitif 1 negatif test ;)

Neden kan vermedin canim .benimde durum seninki gibi.2 gündür kahverengi çok az akıntı geldi 2 pozitif 1 negatif test :KK66:
Yok canım verdim muayene oldum yokmuş bişy değerlerimde gayet iyi ama olmayınca olmuyor geçtim ben artık o işleri takmıyormuş valla sıkıldım her ay aynı şeyleri düşünmekten

Back
X