Hamilelik mi adet mi.

Yara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
39
8
1
23
Mrb arkadaşlar bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum 3 yaşında bir oğlum 2 çocuğu istiyoruz bugün adet günüm ama olmadım Bi kaç gündür mide ağrısı bulantısı koltuk altı terleme yaşıyordum bugün sabahta aşırı bir sancım vardı ama adet olmadım acaba hamilelik belirtisi mi bugün akşam üstü bütün belirtiler gitti sadece terleme ve mide gazı var yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🙏🙏

Adet gününüz gelmiş neden test yapmadınız öğrenmek için

Adet gününüz gelmiş neden test yapmadınız öğrenmek için
Aslında 2 gün önce erken gebelik testi yaptım kocaman negatif dünde test yaptım normal olanlardan yine negatif tekrar aynısı olur diye cesaret edemiyorum açıkçası

Aslında 2 gün önce erken gebelik testi yaptım kocaman negatif dünde test yaptım normal olanlardan yine negatif tekrar aynısı olur diye cesaret edemiyorum açıkçası
Adet günü genelde hafif de olsa cıkıyor sanırıö, kan baktırın bence kafanız rahat etsin

Adet günü genelde hafif de olsa cıkıyor sanırıö, kan baktırın bence kafanız rahat etsin
Yarında bekleyip ertesi gün tekrar erken gebelik testi yapcam yine negatif olursa biraz daha bekleyip giderim çok istediğim için strestende kaynaklanıyor olabilir rabim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakamaz inşallah

Yarında bekleyip ertesi gün tekrar erken gebelik testi yapcam yine negatif olursa biraz daha bekleyip giderim çok istediğim için strestende kaynaklanıyor olabilir rabim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakamaz inşallah
İnşallah, hepimiz bu süreçte farklı farklı ieyler yaşoyoruz hamile olmadığımız halde semptom bile:(

Back
X