Hamilelik mı nedir bilenler bakabilir mi 😥😥

Ketenkusu

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2022
88
41
18
Selam arkadaşlar daha once de başlık açmıştım. Sat 22 agustos. Bat 15 Eylüldü. Regl Döngüm 24 gün. Suan 4 günlük bir gecikme yaşıyorum. 31 agustos 5 Eylül arası ovulasyon dönemi idi 4 kere Korunmasız değerlendirdim bebek istiyoruz. Ovulasyon döneminden beri bel ve kasık ağrısı çekiyorum. Bazen sag bazen sol kasigima bıçak saplanır gibi oluyor. Bel ağrım 2 3 gun çok şiddetli idi. Yatakta sağdan sola dönemedim. Bu ağrılar bacaklarıma da çok vurdu. Aynı zamanda ara ara gogus sizlamalarim var. Reglma 3 gun kala beta hcg e baktırdım 5in altında çıkmıştı. Suan 4 gun geçti hala olmadım. Gebelik olanilir mı sizce ne yapmalıyım

Bilen yok mu arkadaşlar nolur yardımcı olun bana Allah rızası için 😥😥🤲🏻🤲🏻
Test yap canım biz nerden bilelim kanda çıkamamış üç gün hala belki geç döllenmedir varsa testte çıkar yoksa stresten geçikme olmuş olabilir

Selam arkadaşlar daha once de başlık açmıştım. Sat 22 agustos. Bat 15 Eylüldü. Regl Döngüm 24 gün. Suan 4 günlük bir gecikme yaşıyorum. 31 agustos 5 Eylül arası ovulasyon dönemi idi 4 kere Korunmasız değerlendirdim bebek istiyoruz. Ovulasyon döneminden beri bel ve kasık ağrısı çekiyorum. Bazen sag bazen sol kasigima bıçak saplanır gibi oluyor. Bel ağrım 2 3 gun çok şiddetli idi. Yatakta sağdan sola dönemedim. Bu ağrılar bacaklarıma da çok vurdu. Aynı zamanda ara ara gogus sizlamalarim var. Reglma 3 gun kala beta hcg e baktırdım 5in altında çıkmıştı. Suan 4 gun geçti hala olmadım. Gebelik olanilir mı sizce ne yapmalıyım
Bence tekrar beta baktirmalisiniz eger yeni deniyorsaniz zaten daha baslarda umudunuzu kaybetmeyin olacaktir siz yeter ki kendinizi karamsalliga vurmayin

Adet lerin düzenliyse evde test yapabilirsin.kan testi kesin sonuç biliyorsun.Rabbim gönlüne göre versin inşallah istediğin olur

Merhaba bunu yazdığınızda sanırım hamileydiniz şu anda tarif ettiğinizin aynısını yaşıyorum sağlı sollu kaşık batmaları ve gaz var ovulasyondan itibaren hemde özel bölgemin üst kısımlarına doğru şişme var ince belim ağrıyor aşağılara doğru ovulasyon 1 ekimdi ne zaman test yapmalıyım sizce , sağlıklı sıhhatli doğum nasip etsin rabbim 🙏🏼

Merhaba bunu yazdığınızda sanırım hamileydiniz şu anda tarif ettiğinizin aynısını yaşıyorum sağlı sollu kaşık batmaları ve gaz var ovulasyondan itibaren hemde özel bölgemin üst kısımlarına doğru şişme var ince belim ağrıyor aşağılara doğru ovulasyon 1 ekimdi ne zaman test yapmalıyım sizce , sağlıklı sıhhatli doğum nasip etsin rabbim 🙏🏼
Teşekkür ederim amin inşallah ben regla 3 gun kala kan verdim negatif çıktı. Sonra renglin gecikmesini bekledim. Gecikmenin 5. Günü kan verdim beta hcg 598 çıktı. Rabbim size de nasip etsin hayirlisi ile ınsallah

Bekleyin adetiniz geçsin. Gebeyseniz betaniz yükselsin hem. Gecikme olunca duruma göre hareket edersiniz. Erkenden yapınca insan hep bir tedirgin oluyor.

Teşekkür ederim amin inşallah ben regla 3 gun kala kan verdim negatif çıktı. Sonra renglin gecikmesini bekledim. Gecikmenin 5. Günü kan verdim beta hcg 598 çıktı. Rabbim size de nasip etsin hayirlisi ile ınsallah
Bekleyin adetiniz geçsin. Gebeyseniz betaniz yükselsin hem. Gecikme olunca duruma göre hareket edersiniz. Erkenden yapınca insan hep bir tedirgin oluyor.
Bekliyorum şu anda Allah hayırlısını versin inşallah bakalım ben de buraya hamileyimmm diye yazarım Allah izin verirse ❤️🙏🏼

Bekleyemeden 3 gün var böyle bir şey çıktı yaptıktan 2 dk sonra gördüm yarım saat sonra daha netti sizce ?

Eklentiler

• 09F370A1-61C6-4941-8749-B9F6821A40FD.webp
    09F370A1-61C6-4941-8749-B9F6821A40FD.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 101
  • A83B3C96-362E-4C46-B3E2-A9EA55B0C384.webp
    A83B3C96-362E-4C46-B3E2-A9EA55B0C384.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 104
  • F8DF945F-2DB4-43D4-9330-7AADCA5A146C.webp
    F8DF945F-2DB4-43D4-9330-7AADCA5A146C.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 99
Ve acayip derecede belim ağrıyor şu anda sanki adet olacakmışım da 10 dakika varmış gibi
Bende çok fazla bel ağrısı çekmiştim günler öncesinden başlamıştı. Pozitif çıkan testte yanılma payı daha düşük oluyor yerinde olsam gider acilde kan verirdim ☺️

Back
X