Hamilelik mi nedir sizce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

seymaaslan4646

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
36
6
1
23
Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim ben erkek arkadaşımla 16-20 Nisan tarihlerinde korunmasız ilişkiye girdim ondan önceki en son adet tarihim 31 Mart da başladı 6 Nisan da bitti bu korunmasız ilişkiden sonra mayısın ilk haftasında regl olmam gerekiyordu normalde ama reglim gecikti regl gecikmesinin 12. Günü sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı 26 mayısta da ilk başta hafif kahverengi lekelenme oldu sonra normal akıntı geldi lekeden fazlaydı yani gelen akıntı ama o akıntı da kahvemsiydi sonraki 2-3 gün yine lekelenme şeklinde devam etti bu yerleşme kanaması mı yoksa geciken adet kanamasımıydı acaba bi de ondan sonra temmuzun 4 ünde adetim sökülsün diye biberiye çayı içmiştim ve akşamına normal regl oldum ağrılı bi şekilde ama kısa sürdü 3 gün ve bugün itibariyle 1 ay oldu regl olmadım hala yani hamile olmuş olsam 14-15 haftalık falan olacak görüşlerinizi alabilirmiyim

Şeyma hanım biraz karışık yazmışsınız ama hamile olduğunuzu düşünmüyorum yine de bi kan verin isteseniz veya hamilelik testi yapmadınız mı yakın zamanda hiç 14-15 haftalık gebelikte hcg şov yapması lazım

Kusura bakmayın tam anlamıyla anlatamamış olabilirim adet gecikmesinin 12. Günü sabah ilk idrarla test yapmıştım negatif çıktı ondan bir hafta sonra kahverengi lekelenmem oldu geciken adetmi yerleşme mi bilemiyorum geçen ay tam bugünde adetim yine geciktiği için bitki çayı içtim adetimin sökülmesi için ve adetim akşamına geldi 3 gün sürdü gayet normaldi lekelenme tarzındada olmadı ama kısa sürmezdi yani hep 6-7 gün sürerdi kısa sürünce işte yine şüphelendim

Ooo imkansız yani 14-15 haftalık gebelikte belirtiler karın çıkması herşeyi yaşardınız belirtisiz bu zamana gelmesi çok zor. Bi kan verseniz bile gebe olmadıgınızı anlardınız zaten

Şuan il dışındayım kan verme gibi bi durum söz konusu değil ailemle beraberim ancak idrar testi yapabilirim yani bu kadar zaman sonra idrar testi de doğru sonuç verir demi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…