Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sabah gitmeyi düşünüyorum ama erken mi biraz beklesem mi bilmiyorumRegl geciktiyse hamilelik testi yapabilirsiniz.
Evde testi yokmu test yapınYarın sabah gitmeyi düşünüyorum ama erken mi biraz beklesem mi bilmiyorum
Bugün evde yaptım ama negatif çıktı idrarda geç çıkar diyorlar kan için beklesem mi biraz daha bilmiyorum çok istiyorum sabırsızlıkta var birazEvde testi yokmu test yapın
Yumurtlama takibi yapıyor musunuzBugün evde yaptım ama negatif çıktı idrarda geç çıkar diyorlar kan için beklesem mi biraz daha bilmiyorum çok istiyorum sabırsızlıkta var biraz
Adetiniz gecikmiş zaten, en kötü ihtimal kanda çıkarYarın sabah gitmeyi düşünüyorum ama erken mi biraz beklesem mi bilmiyorum
Kuzum test yap herşey gönlünce olsun inşallahMerhaba kızlar bir sorum olacak regl 1 gün geçti hiç geçmez aksine hep önce olurdu klomen diye bir hapa başladım geçen ay idrarda negatif çıktı ama regl olacak gibi karım bel bacak ağrılarım var
Evet klomen kullandım doktor yumurta çatlamış dedi ve doktorun dediklerini yaptımYumurtlama takibi yapıyor musunuz
İnşallah teşekkür ederim herkesin gönlüne göre versin rabbimKuzum test yap herşey gönlünce olsun inşallah![]()
İnşallah tutmuştur canım hayırlı haberler alırsın inşallahEvet klomen kullandım doktor yumurta çatlamış dedi ve doktorun dediklerini yaptım
İnşallah Canı Benimİnşallah teşekkür ederim herkesin gönlüne göre versin rabbim![]()
İnşallahİnşallah tutmuştur canım hayırlı haberler alırsın inşallah![]()