hamilelik mi sizce

deyaax

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
65
7
6
25
merhabaa 29 mayısta bir iliski yasadım damla gelme ihtimali ile ertesi gün hapı ictim sonrasında tam 1 hafta sonra ara kanamam oldu 4 gün sürdü kahverengi ve koyu renkliydi 3 kere test yaptım hepsinde negatif cıktı mide bulantım filan hic bir şeyim yok ama sebepsiz yere karnım sismis gibi hissediyorum üzerinden 20 gün gecti nerdeyse testi 17. günde yaptım illa olsa cıkardı diye düsünüyorum ertes 72 gün hapı yan etkisi olarak siskinlik var acaba karnımın sismesi olarak o etki mi var ama 20 gündür de olmaz diye düsünüyorum

belki kimyasal gebelik geçirmişsinizdir dicem ama o genelde ne kadar adete denk grliyo deselerde adet 1 hafta kadsr geciktikten sonra oluyor

kanamanız lekelenmd şeklinde miydi? Yumurta çatladığı zaman da bazen hafif kanamalar oluyormus

kanamanız lekelenmd şeklinde miydi? Yumurta çatladığı zaman da bazen hafif kanamalar oluyormus
iliskiden 1 gün sonra kanamam oldu ama o kızlık zarı kanamasıymıs ertesi gün hapı ictikten sonra 1 hafta ki sonra kanama ara kanama sanırım icen herkeste olmus bildiginiz regl gibi bende 4 gün sürdü kahverengi ve koyu kırmızıydı

Gebe değilsiniz, ertesi gün hapı bu tip yan etkiler gösterebilir. Bence 4 gün sürdü dediğiniz regldi. Haptan ötürü kahverengi ve koyu renkli gelmiş olabilir. Karın şişmesi de keza hemen olabilen birşey değil gebelikte yaklaşık olarak 16 17 haftalık gebe olmanız lazım ki karnınız bi ufak şişsin. Adet olamadığınız için de şişkinliğiniz olabilir. Kadın doğum doktoruna gitmenizi tavsiye ederim, eğer gidemem derseniz de tarlusal (adet söktürücü) kullanabilirsiniz. Reçetesiz satılıyor.

4 gün süren regl 6 haziranda oldu o zaman biraz daha beklim eger cidden regl olmazsam 6 temmuza kadar dediginiz adet söktürücü ilacını kullanayım ertesi gün hapı hormonlarımı baya bozmus gibi hissediyorum o yüzden bekleyip bir seyde kullanmak istemiyorum korkuyorum bir sey olur iyice diye

Bekleyebilirsiniz içiniz rahat olsun ama gebe değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…