- 1 Eylül 2023
- 167
- 74
- 13
- 20
- Konu Sahibi Betulqasem
-
Soğan suyundan kaynaklı olabilir güçlü bir söktürücü bana göre. Ben kullandığım da adetime bir iki gün kala yoğun getiriyordu adetimi aynı dediğin gibi kıvamı oluyordu.Merhaba iki yillik evliyim pcos var hic korunmadim sogan suyu yaptim yarin adet gunum nirmalde olacagimi biliyorum ama bi sormak istiyorum kahverengi bisey geldi icimden kivami pudingin hissiyati varya oyle bisey iyi bisey mi sizce yerlesme midir adet oncesi sancilarim hep olur yine oluyor ama yine de sormak istedim sizce neden gelir boyle bisey
Iyi birsey insallah korktum aksam aksamSoğan suyundan kaynaklı olabilir güçlü bir söktürücü bana göre. Ben kullandığım da adetime bir iki gün kala yoğun getiriyordu adetimi aynı dediğin gibi kıvamı oluyordu.
KorkmaIyi birsey insallah korktum aksam aksam
Cok tesekkur ederimmmKorkmabazen adet öncesi kahverengi lekelenme çoğu kadında oluyor
Test yaptın mı canımMerhaba iki yillik evliyim pcos var hic korunmadim sogan suyu yaptim yarin adet gunum nirmalde olacagimi biliyorum ama bi sormak istiyorum kahverengi bisey geldi icimden kivami pudingin hissiyati varya oyle bisey iyi bisey mi sizce yerlesme midir adet oncesi sancilarim hep olur yine oluyor ama yine de sormak istedim sizce neden gelir boyle bisey
Yok yapmadım dahaTest yaptın mı canım
Yapsana canım hemen insallah güzel haberler verirsinnYok yapmadım daha
InsallahhYapsana canım hemen insallah güzel haberler verirsinn
Canım gebelik testi yaptın miiInsallahh
Kan verdim teste pek guvenemedim pozitifolup kanda olmuyormus cogu zamanCanım gebelik testi yaptın mii
İyi yapmışsın canın çıktımı sonuçlarınKan verdim teste pek guvenemedim pozitifolup kanda olmuyormus cogu zaman
İyi yapmışsınız sonucunuz ne çıktı acabaKan verdim teste pek guvenemedim pozitifolup kanda olmuyormus cogu zaman
Regl başlangıcı olabilir ertesi gün sökülme oluyo bana daoluyo bazenMerhaba iki yillik evliyim pcos var hic korunmadim sogan suyu yaptim yarin adet gunum nirmalde olacagimi biliyorum ama bi sormak istiyorum kahverengi bisey geldi icimden kivami pudingin hissiyati varya oyle bisey iyi bisey mi sizce yerlesme midir adet oncesi sancilarim hep olur yine oluyor ama yine de sormak istedim sizce neden gelir boyle bisey
Ayyy canım benim çok sevindimmmm hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinEvvdeeeeet cikti sonuclar hamileyimmmmm
Soğan suyundan başka yaptığın yediğin içtiğin bisey varmiydi canımEvvdeeeeet cikti sonuclar hamileyimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?