Hamilelik mi

medine20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
312
94
28
22
Merhaba ben troid hastasıyım ve bunu 6 ay önce öğrendim ve tedaviye başladım son 3 ayda düzene girdi adetim ve 2hafta önce test yaptırdım troid için 1hafta önce de sonuca baktırdım süt hormonum yükselmiş ve benim troidim düşüktü ve galiba yükselmiş doktor başka ilaç daha yazdı dün adet günümdü ama daha olmadım ve biraz önce evde ovulasyon testi vardı onunla test yaptım böyle çıktı bakar mısınız

Eklentiler

• C27007FC-C555-4046-871A-DE73498143E8.webp
    C27007FC-C555-4046-871A-DE73498143E8.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 88
  • 7013B690-0ED7-4D7A-9073-C69D049FF5FD.webp
    7013B690-0ED7-4D7A-9073-C69D049FF5FD.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba ben troid hastasıyım ve bunu 6 ay önce öğrendim ve tedaviye başladım son 3 ayda düzene girdi adetim ve 2hafta önce test yaptırdım troid için 1hafta önce de sonuca baktırdım süt hormonum yükselmiş ve benim troidim düşüktü ve galiba yükselmiş doktor başka ilaç daha yazdı dün adet günümdü ama daha olmadım ve biraz önce evde ovulasyon testi vardı onunla test yaptım böyle çıktı bakar mısınız
Ovulasyon testiyle hamilelik anlaşılmaz.Gebelik testi yapın

Ovülasyonda çok çok koyu çıkıyor ama yine de kesin olmuyor, hamilelik testi yapmalısınız

bu ovulasyon testinin hepsi de bende çok koyu çıkmadı yumurtlama günümde bile böyleydi hamilelik testini yarın yapacağım
Yumurtlama gününüz takvimle aynı olmayabiliyor ama hormon yumurta vs tahlil yaptırdınız mı hiç? Bebek istiyorsanız umarım hamilesinizdir

Yumurtlama gününüz takvimle aynı olmayabiliyor ama hormon yumurta vs tahlil yaptırdınız mı hiç? Bebek istiyorsanız umarım hamilesinizdir
Evet ama 16 cı günü takvime göre yumurtlama günü ve bu ay ovulasyon testinde de 15ci gün fotoraftaki gibi çıktı ve diğer günler daha soluktu daha sonra da yaptım onlar da soluk çıktı

Evet ama 16 cı günü takvime göre yumurtlama günü ve bu ay ovulasyon testinde de 15ci gün fotoraftaki gibi çıktı ve diğer günler daha soluktu daha sonra da yaptım onlar da soluk çıktı
Ama o da değişiyor benim mesela 12-13.güne denk geliyordu ve bazen 10 bazen 17 olabiliyordu, ezbere test yaptığımda hiç pik görmemiştim sonra regl biter bitmez yapmaya başlayınca öğrndim yumurtlama günümü. Bide regl düzensizliğim var demişsiniz belli olmayabilir

Yani yumurtanız hiç çatlamamış demek oluyor bu nasıl gebelik oluşabilir bu durumda?

Hayir hamile degilsiniz. Hamilelik olunca ovu testinde 2 cizgi de koyu oluyor

Böyle çok silik bir çizgi çıktı

Eklentiler

• 74E92A17-51E8-44A7-BA7F-011D96C9386C.webp
    74E92A17-51E8-44A7-BA7F-011D96C9386C.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 63
Böyle çok silik bir çizgi çıktı
Kuruma çizgisine benziyor. Umarım hamilesinizdir sizin gibi içini açıp çizgi arardım ışıkta bakardım ben de testlerime anlıyorum sizi ama gerçekten gebelik olduğunda o kadar net belli oluyor ki o çizgi kuruma çizgisi olmadığı bariz belli oluyor yani.. dediğim gibi umarım hamilesinizdir🙏🏻

Kuruma çizgisine benziyor. Umarım hamilesinizdir sizin gibi içini açıp çizgi arardım ışıkta bakardım ben de testlerime anlıyorum sizi ama gerçekten gebelik olduğunda o kadar net belli oluyor ki o çizgi kuruma çizgisi olmadığı bariz belli oluyor yani.. dediğim gibi umarım hamilesinizdir🙏🏻
İlk damlattığımda silik bir çizgi belirdi ama kuruyunca biraz daha belli oldu erken gebelik testinde kuruma çizgisi bile olmadı

İlk damlattığımda silik bir çizgi belirdi ama kuruyunca biraz daha belli oldu erken gebelik testinde kuruma çizgisi bile olmadı
O zaman hamile değilsiniz, erken gebelikler çok düşük değerleri çıkarıyor

Back
X