Ovulasyon testiyle hamilelik anlaşılmaz.Gebelik testi yapınMerhaba ben troid hastasıyım ve bunu 6 ay önce öğrendim ve tedaviye başladım son 3 ayda düzene girdi adetim ve 2hafta önce test yaptırdım troid için 1hafta önce de sonuca baktırdım süt hormonum yükselmiş ve benim troidim düşüktü ve galiba yükselmiş doktor başka ilaç daha yazdı dün adet günümdü ama daha olmadım ve biraz önce evde ovulasyon testi vardı onunla test yaptım böyle çıktı bakar mısınız
Evet biliyorum ama birazda korkuyorumOvulasyon testiyle hamilelik anlaşılmaz.Gebelik testi yapın
bu ovulasyon testinin hepsi de bende çok koyu çıkmadı yumurtlama günümde bile böyleydi hamilelik testini yarın yapacağımOvülasyonda çok çok koyu çıkıyor ama yine de kesin olmuyor, hamilelik testi yapmalısınız
Yarın yapacağımKaset test yap bencede
Yumurtlama gününüz takvimle aynı olmayabiliyor ama hormon yumurta vs tahlil yaptırdınız mı hiç? Bebek istiyorsanız umarım hamilesinizdirbu ovulasyon testinin hepsi de bende çok koyu çıkmadı yumurtlama günümde bile böyleydi hamilelik testini yarın yapacağım
Evet ama 16 cı günü takvime göre yumurtlama günü ve bu ay ovulasyon testinde de 15ci gün fotoraftaki gibi çıktı ve diğer günler daha soluktu daha sonra da yaptım onlar da soluk çıktıYumurtlama gününüz takvimle aynı olmayabiliyor ama hormon yumurta vs tahlil yaptırdınız mı hiç? Bebek istiyorsanız umarım hamilesinizdir
Ama o da değişiyor benim mesela 12-13.güne denk geliyordu ve bazen 10 bazen 17 olabiliyordu, ezbere test yaptığımda hiç pik görmemiştim sonra regl biter bitmez yapmaya başlayınca öğrndim yumurtlama günümü. Bide regl düzensizliğim var demişsiniz belli olmayabilirEvet ama 16 cı günü takvime göre yumurtlama günü ve bu ay ovulasyon testinde de 15ci gün fotoraftaki gibi çıktı ve diğer günler daha soluktu daha sonra da yaptım onlar da soluk çıktı
Yani yumurtanız hiç çatlamamış demek oluyor bu nasıl gebelik oluşabilir bu durumda?Evet ama 16 cı günü takvime göre yumurtlama günü ve bu ay ovulasyon testinde de 15ci gün fotoraftaki gibi çıktı ve diğer günler daha soluktu daha sonra da yaptım onlar da soluk çıktı
Hayir hamile degilsiniz. Hamilelik olunca ovu testinde 2 cizgi de koyu oluyorMerhaba ben troid hastasıyım ve bunu 6 ay önce öğrendim ve tedaviye başladım son 3 ayda düzene girdi adetim ve 2hafta önce test yaptırdım troid için 1hafta önce de sonuca baktırdım süt hormonum yükselmiş ve benim troidim düşüktü ve galiba yükselmiş doktor başka ilaç daha yazdı dün adet günümdü ama daha olmadım ve biraz önce evde ovulasyon testi vardı onunla test yaptım böyle çıktı bakar mısınız
Böyle çok silik bir çizgi çıktıYumurtlama gününüz takvimle aynı olmayabiliyor ama hormon yumurta vs tahlil yaptırdınız mı hiç? Bebek istiyorsanız umarım hamilesinizdir
Kuruma çizgisine benziyor. Umarım hamilesinizdir sizin gibi içini açıp çizgi arardım ışıkta bakardım ben de testlerime anlıyorum sizi ama gerçekten gebelik olduğunda o kadar net belli oluyor ki o çizgi kuruma çizgisi olmadığı bariz belli oluyor yani.. dediğim gibi umarım hamilesinizdirBöyle çok silik bir çizgi çıktı
İlk damlattığımda silik bir çizgi belirdi ama kuruyunca biraz daha belli oldu erken gebelik testinde kuruma çizgisi bile olmadıKuruma çizgisine benziyor. Umarım hamilesinizdir sizin gibi içini açıp çizgi arardım ışıkta bakardım ben de testlerime anlıyorum sizi ama gerçekten gebelik olduğunda o kadar net belli oluyor ki o çizgi kuruma çizgisi olmadığı bariz belli oluyor yani.. dediğim gibi umarım hamilesinizdir
O zaman hamile değilsiniz, erken gebelikler çok düşük değerleri çıkarıyorİlk damlattığımda silik bir çizgi belirdi ama kuruyunca biraz daha belli oldu erken gebelik testinde kuruma çizgisi bile olmadı
Bu gün doktora gittim belki geç döllenme falandır diye kan verdim pazartesi sonucu çıkıcakO zaman hamile değilsiniz, erken gebelikler çok düşük değerleri çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?