B balboceg Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2023 22 3 1 25 5 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi balboceg #1 Kızlar çatlatma iğnesi oldum aradan 8 gün geçti test yaptım iki çizgi çıktı hamile olabilir miyim? Resmi alta koydum Eklentiler IMG_20240305_154237.webp 20,5 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar çatlatma iğnesi oldum aradan 8 gün geçti test yaptım iki çizgi çıktı hamile olabilir miyim? Resmi alta koydum
D Dantewn Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ekim 2022 815 496 33 25 5 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi balboceg #2 balboceg .!.: Kızlar çatlatma iğnesi oldum aradan 8 gün geçti test yaptım iki çizgi çıktı hamile olabilir miyim? Resmi alta koydum Genişletmek için tıkla... 14 günden önce yapılan testler yanlış çıkar
balboceg .!.: Kızlar çatlatma iğnesi oldum aradan 8 gün geçti test yaptım iki çizgi çıktı hamile olabilir miyim? Resmi alta koydum Genişletmek için tıkla... 14 günden önce yapılan testler yanlış çıkar
M Misafirsekeri Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ekim 2021 3.020 1.542 83 5 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi balboceg #3 balboceg .!.: Kızlar çatlatma iğnesi oldum aradan 8 gün geçti test yaptım iki çizgi çıktı hamile olabilir miyim? Resmi alta koydum Genişletmek için tıkla... Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama falan yapıliyor. 2 gün ordan çıkarsan 6 günde normal kaset testlerinde bu kadar belirgin çizgi bencede görülmez. Biraz daha bekleyin isterseniz ilacın etkisi olabilir.
balboceg .!.: Kızlar çatlatma iğnesi oldum aradan 8 gün geçti test yaptım iki çizgi çıktı hamile olabilir miyim? Resmi alta koydum Genişletmek için tıkla... Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama falan yapıliyor. 2 gün ordan çıkarsan 6 günde normal kaset testlerinde bu kadar belirgin çizgi bencede görülmez. Biraz daha bekleyin isterseniz ilacın etkisi olabilir.