Hamilelik midir?

mucizem0111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
417
546
53
Merhabalar 11 aylık bebeğim var geri çekilme ile korunuyoruz çocuk planımız yok ancak bu ay çok kasık ağrım oldu halsizim ve midem yanıyor evde test yaptım çok silik şekilde çizgi çıktı 3ündede ancak dün kan verdim reglime 6 gün vardı 0.100 çıktı o 3 gebelik testide bozuk çıkma ihtimali varmıdır yoksa kan testimi sıkıntılı veya 0.100 olan değer yükselir mi dersiniz? 5dkda silik çizgi oluştu ama bekledikçe dahada böyle koyulaştı (görseller 2 ayrı test birisini çöpe atmıştım)

Eklentiler

• FACA44E3-EBAD-42C1-9EEE-AF39FC11B42D.webp
    FACA44E3-EBAD-42C1-9EEE-AF39FC11B42D.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 92
  • 2D94150C-3140-4FE9-9D65-BBF2DC79C99B.webp
    2D94150C-3140-4FE9-9D65-BBF2DC79C99B.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 87
Daha öncede aynı testten yapmıştım ikisi aynı marka bunlardan öncede farklı bir test yaptım 3ündede silik çizgi çıktı kuruma çizgisimi diye su damlattım fakat kaybolmadı da çizgiler yarında predictor gebelik testi kargom gelicek oda pozitif çıkarsa kan testine kabahat bulurum galiba 4 testte bozuk olabilir mi

Çizginin rengi pembeye çalıyorsa o zaman kan testini tekrarlayın bi. Fotoğrafta kuruma çizgisine benziyor. İdrar testinde görünüp kanda çıkmama ihtimali yok çünkü. Birinden biri hatalı muhakkak. Siz yarın idrar testini tekrarlayın eğer test doğru ise rengi biraz daha belirgin olacaktır.

5 dk içinde belirgin oluyor çizgi ancak baya hayali çıkıyor şuanlık yarın erken gebelik testi gelirse onu yapacağım ondada çizgi çıkarsa kan testine kusur bulmalıyız değil mi? Çok teşekkür ederim benimde mantığım sığmıyor buna tek test yapsam test bozuk dicemde 3 testte bozuk olacağı mantıklı gelmiyor pek bakalım yarında yaparsam az çok netleşir galiba

5 dk içinde belirgin oluyor çizgi ancak baya hayali çıkıyor şuanlık yarın erken gebelik testi gelirse onu yapacağım ondada çizgi çıkarsa kan testine kusur bulmalıyız değil mi? Çok teşekkür ederim benimde mantığım sığmıyor buna tek test yapsam test bozuk dicemde 3 testte bozuk olacağı mantıklı gelmiyor pek bakalım yarında yaparsam az çok netleşir galiba
Evet 👍 benim de silik çıkmıştı sonraki günler daha belirginleşmişti çizgiler. Gittikçe daha çabuk daha kırmızıya dönüyordu. Bi kaç gün takip edin 😍

Evet 👍 benim de silik çıkmıştı sonraki günler daha belirginleşmişti çizgiler. Gittikçe daha çabuk daha kırmızıya dönüyordu. Bi kaç gün takip edin 😍
Çok teşekkür ederim gelişmelerden haberdar ederim sizi yarında çizgi görünürse sağlık ocağında kan veririm bide dün özel hastanede yaptırdım ama cihazla ilgilide problem olabilir belki yoksaki kan testi tabi kesin sonuç 5 çıksa onada razıydım ama idrar testlerine göre 0.100 görmek şaşırttı baya☺️

Çok teşekkür ederim gelişmelerden haberdar ederim sizi yarında çizgi görünürse sağlık ocağında kan veririm bide dün özel hastanede yaptırdım ama cihazla ilgilide problem olabilir belki yoksaki kan testi tabi kesin sonuç 5 çıksa onada razıydım ama idrar testlerine göre 0.100 görmek şaşırttı baya☺️
Yarın bilgilendirin muhakkak merak ettim gerçekten 😏🙏

Mutlaka atarım buraya gelirse test kargodaymış şuanda☺️😍 bu arada sizede hayırlı olsun hamilesiniz sanırım bende oğlumu burda paylaşmıştım gebeliğimi☺️ Aralık ayı 2020 hamile grubunda

Kendinizi riske atmayin prezervatif kullanin test bozuk olabilir ama her zaman bu kadar sansli olmayabilirsiniz

Kendinizi riske atmayin prezervatif kullanin test bozuk olabilir ama her zaman bu kadar sansli olmayabilirsiniz
Şuanda sadece 1 tane cocugum var o yüzden hamile kalsam bile üzülmem çok mutlu olurum aksine bir dahaki yıl falan zaten cocuk düşünüyordum şuanda şansa olursa 1 yıl önce olmuş olur gebe kalmaktan korksam zaten bir çok çeşit korunma yöntemi üst üste kullanırım ha 2. Cocuktan sonra tabi ki daha dikkatli olucam çünkü en fazla 2 çocuk düşünüyorum 🥰

Şuanda sadece 1 tane cocugum var o yüzden hamile kalsam bile üzülmem çok mutlu olurum aksine bir dahaki yıl falan zaten cocuk düşünüyordum şuanda şansa olursa 1 yıl önce olmuş olur gebe kalmaktan korksam zaten bir çok çeşit korunma yöntemi üst üste kullanırım ha 2. Cocuktan sonra tabi ki daha dikkatli olucam çünkü en fazla 2 çocuk düşünüyorum 🥰

Cocuk planimiz yok diye yazmissiniz ya ondan yazdim

Sonuç negatif hepinize cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim ☺️

Eklentiler

• CDE0069C-7B0D-42DF-AAC6-9BA88C05E8BC.webp
    CDE0069C-7B0D-42DF-AAC6-9BA88C05E8BC.webp
    109,6 KB · Görüntüleme: 63
Back
X