Hamilelik mümkün mü ?

HarleyyQuinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.074
1.377
48
1 Ekim’de korunmasız girilen bir ilişki ve 15 gün sonra tam gününde gelen regl kanaması üstüne
Reglin ilk günü yoğun kan gelmiyorken tekrar girilen korunmasız ilişkinin ardından alınan ertesi gün hapı..
Reglin kesilmesi ve 2 gün sonra döngünün tekrar başlaması sizce bu durumun sebebi nedir ?
Hamilelik gibi bir şey söz konusu olabilir mi ?

İlaç regli bi süre kesmiş olabilir. Regl içinde ilişki yaşadıysan gebelik şansı baya düşük ki ilaç da içmişsin

1 Ekim’de korunmasız girilen bir ilişki ve 15 gün sonra tam gününde gelen regl kanaması üstüne
Reglin ilk günü yoğun kan gelmiyorken tekrar girilen korunmasız ilişkinin ardından alınan ertesi gün hapı..
Reglin kesilmesi ve 2 gün sonra döngünün tekrar başlaması sizce bu durumun sebebi nedir ?
Hamilelik gibi bir şey söz konusu olabilir mi ?
Bunun sebebi ertesi gün hapının çok yoğun hormon içermesidir. Gebelik olacağına ihtimal vermiyorum pek. Eğer gebelik istemiyorsan düzenli bir korunma yöntemi kullan ertesi gün hapı vücudu çok kötü etkiliyor çünkü.

Vücut ne olduğunu kavrayamamış bile, azıcık rahat bırakın. Ben bile zorlandım; ilaç, seks, regl döngüsünü okurken:):KK45:

Son düzenleme:
Ben bu internete para ödüyorum ve karşılaştığım soruya bak ya.
Olmaz gebelik falan.
İkide bir korunmasız ilişkiye girerse birinden birine tutar ama.

İlk ilişki resmen yumurtlama evresinde olmuş, hamile kaldıysa o zaman kaldı( hapı burada kullanması lazım) İkinci ilişki regl döneminde olmuş , burada gebelik riski düşük ama dayamıs ertesi gün hapını. Bence gebelik riski düşük ama gitsin bir test alsın içi rahat eder.

Gebelik falan olmaz da hamile kalmak istemiyorsa korunmasız ilişki yaşamasın. Ben korunmama rağmen hamile kaldım nasıl cesaret korunmasız ilişki?

Son düzenleme:
İlk ilişki resmen yumurtlama evresinde olmuş, hamile kaldıysa o zaman kaldı( hapı burada kullanması lazım) İkinci ilişki regl döneminde olmuş , burada gebelik riski düşük ama dayamıs ertesi gün hapını. Bence gebelik riski düşük ama gitsin bir test alsın içi rahat eder.
Ama ilkinin üstüne regl olmuş ordan bi şey çıkmaz:KK53:

Back
X