- 24 Nisan 2017
- 243
- 252
- 18
- 40
kızlar 1 mayısta 8 haftalık olacak hamileliğim .. ama çok mutsuzumm sinirliyim kırıcı biri oldum.. işe giderken zorlanıyorum başdönmeleri bulantı hat safhada sürekli bi yerim ağrıyor bi gün nefes alamamam bi gün alerji bi gün idrar yolu enf. bi gün diş etlerimin ağrısı bitmedi yaa.. kendimden bıktımm. mutfaga giremiyorum eşimin her yaptıgı batıyor .adama sürekli trip yapıyorum. üstüm başım perişan halde .utanmasam eşofmanla gelicem işe .hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden .kansızlık ve demir eksikliği cıktı ilaca başladık. kalp çarpıntılarım oluyor sanırım kansızlıktan. anti deprasan kullanan biriydim uzun yıllar onu bırakmamında etkisi var şu an ki ruh halimin.. daha nekadar sürecek bu yaşadklarım?? ne zaman karnımda bebek var diye sevinmeye başlıcam?? hiç böyle hayal etmemiştim. hep bakımlı bi kadındım. hamile olduğumdada ful makyaj kıyafet gezerim diyrdum.. bu evreleri yaşan kızlar biraz motivasyonunuza ihtiyacım var..
Merhaba .. ben yeniyim aranızda yasadiklarinizi okuyunca yazmak istedim.. ben 9yil sonra kavuştum bebegime çok uğraştım binlerce ilaç iğne deneme hayal kırıklığı derken sonunda oldu şükürler olsun.. sonra ağız tadım değişti , kusmaya başladım, kokulardan tiksinme başladı .. daha alışamadım derken ağzımın suyu akmaya başladı evet şelale gibi tükürük ağzımda havlu atlet ile yatıp kalktım ama baş edecek gibi değildi otururken leğen koyup akitiyordum aynı zamanda bulantı hergun her gece safra zehir .. neyse bunada tamam dedim geniz akıntısı başladı sümük yani bildiğin kusarken sünüyor yere kadar ağzımın tadı hala yok , 23haftalik oldum hala devam ediyor ,şampuan dan tiksiniyorum haftada bir yıkanıyor um, dış macunundan tiksiniyorum haftada bir macunla diğer gunlerde macunsuz fircaliyorum.. genzimde balgam ve ne yutkunsam geçiyor ne tukirsem .. yani demem oki beterin beteri var sabırlı olun ..kızlar 1 mayısta 8 haftalık olacak hamileliğim .. ama çok mutsuzumm sinirliyim kırıcı biri oldum.. işe giderken zorlanıyorum başdönmeleri bulantı hat safhada sürekli bi yerim ağrıyor bi gün nefes alamamam bi gün alerji bi gün idrar yolu enf. bi gün diş etlerimin ağrısı bitmedi yaa.. kendimden bıktımm. mutfaga giremiyorum eşimin her yaptıgı batıyor .adama sürekli trip yapıyorum. üstüm başım perişan halde .utanmasam eşofmanla gelicem işe .hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden .kansızlık ve demir eksikliği cıktı ilaca başladık. kalp çarpıntılarım oluyor sanırım kansızlıktan. anti deprasan kullanan biriydim uzun yıllar onu bırakmamında etkisi var şu an ki ruh halimin.. daha nekadar sürecek bu yaşadklarım?? ne zaman karnımda bebek var diye sevinmeye başlıcam?? hiç böyle hayal etmemiştim. hep bakımlı bi kadındım. hamile olduğumdada ful makyaj kıyafet gezerim diyrdum.. bu evreleri yaşan kızlar biraz motivasyonunuza ihtiyacım var..