- 1 Ocak 2021
- 21
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi biologisst
-
Nasıl yani tarlusal, kullanıp regl olmadınız mı? Peki hiç doktora gitmediniz mi? Ben bir kere tarlusal, kullandım bittikten sonra 13. Gün çok siddetli kanama mide bulantısı vs. Cok agır ve şiddetli agrılarla regl oldum hatta o ilactan sonra (ortalama50 günde regl olurken) artık 22 günde bir olmaya baasladımMerhabalar. 20 Ekim son adetimin ilk günüydü. Sonrasında idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve uzunca bi süre antibiyotik kullandım. Piyeloseptyl kullandığım sırada tarlusal kullandım ama adet olamadım. 28 Aralıkta 3 tane gebelik testi yaptım ve hepsi negatif çıktı. Hamile olma ihtimalim var mı?
Bence doktora gitmelisiniz cünkü tarlusal içsinler genelde en geç 20 güne regl oluyorlar olmayanlar hamile oldugu için olmuyor Allah korusun dış gebelik falan olmasınMerhabalar. 20 Ekim son adetimin ilk günüydü. Sonrasında idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve uzunca bi süre antibiyotik kullandım. Piyeloseptyl kullandığım sırada tarlusal kullandım ama adet olamadım. 28 Aralıkta 3 tane gebelik testi yaptım ve hepsi negatif çıktı. Hamile olma ihtimalim var mı?
daha önce de kullanmıştım, düzene girmişti enfeksiyondan sonra bozulduNasıl yani tarlusal, kullanıp regl olmadınız mı? Peki hiç doktora gitmediniz mi? Ben bir kere tarlusal, kullandım bittikten sonra 13. Gün çok siddetli kanama mide bulantısı vs. Cok agır ve şiddetli agrılarla regl oldum hatta o ilactan sonra (ortalama50 günde regl olurken) artık 22 günde bir olmaya baasladım
pazartesi gidicemBence doktora gitmelisiniz cünkü tarlusal içsinler genelde en geç 20 güne regl oluyorlar olmayanlar hamile oldugu için olmuyor Allah korusun dış gebelik falan olmasın
geçmiş olsun, umarım olursun bir an önceAynı durumdayım bende şuan en son adet tarihim 21 Kasım hala adet olamadım Tarlusal kullandım 30 aralıkta bitirdim hiç bir belirtimde yok ama geçen ay kistim vardı o bu kadar geciktirir mi acaba yada stresten mi diyorum
maalesef yokTeşekkür ederim inş en kısa zamanda gelir sen ne durumdasın belirti var mı?
Cok hafif bir cizgi goruyorum sanki ama diger ucuz testlerde daha net anlasiliyor bunlara bosuna para vermeyin benceErhaba arkadaşlar, bugün benim bat günüm. Üzerimde herhangi bir adet belirtisi yok. Test yapayım dedim, bişi görüyo muyum görmüyo muyum emin olamadım. Sizce nedir
Ben yurtdışındayım da burda o ucuz testlerden yok maalesef, hep bu şekilde ve pahalılarCok hafif bir cizgi goruyorum sanki ama diger ucuz testlerde daha net anlasiliyor bunlara bosuna para vermeyin bence
Hadi yaa o zaman testi yarin sabah ya da ondan sonraki sabah tekrarlayın bence varsa rengi koyulasırBen yurtdışındayım da burda o ucuz testlerden yok maalesef, hep bu şekilde ve pahalılar
Evet canım çooook istiyorumHadi yaa o zaman testi yarin sabah ya da ondan sonraki sabah tekrarlayın bence varsa rengi koyulasırbebek istiyorsaniz da insallah vardir
Yuvarlak alanda 2. Fotoda bir + işareti görünüyorErhaba arkadaşlar, bugün benim bat günüm. Üzerimde herhangi bir adet belirtisi yok. Test yapayım dedim, bişi görüyo muyum görmüyo muyum emin olamadım. Sizce nedir
Pazartesi tekrarlayacağım teşekkür ederim inşallah vardırYuvarlak alanda 2. Fotoda bir + işareti görünüyor
Var gibi sanki hayırlı olsun :)
Hastaneye gittim bugün, 26 mm kist çıktı bende de. Prolaktin yüksekliği de varmış...Teşekkür ederim inş en kısa zamanda gelir sen ne durumdasın belirti var mı?
Merhaba hamile kadınlardan bazıları adet olabiliyor.tarlusal kullanınca neden adet olunmuyor arasındaki farkı cok merak ediyorum yardımcı olur musunuzBence doktora gitmelisiniz cünkü tarlusal içsinler genelde en geç 20 güne regl oluyorlar olmayanlar hamile oldugu için olmuyor Allah korusun dış gebelik falan olmasın
Bu soruların hepsi bende karmakarışık çünkü dogumdan sonra düzenli adet oluyordum meger hamileymişim o kadar emindim ki olmadıgı ma 4. Ayda anladım oda adet olamıyorum leke falan geliyo 2 aydır adet gibi değil tam sökülemiyor um diye tarlusal kullanıcak tım evde vardı annem test yap sen cok değişiksin vs diye ısrar etti öyle ögrendim yoksa tarlusalı içecektim asla inanmadığım sey basıma geldi bu hamileliğimi 4 aynın ilk 2 ayı günü gününe 1 hafta süren kanamam oldu diger 2 ayda da 2 günde bir lekelenme ama ben yeni, dogum yaptım normaldir diye düşündümMerhaba hamile kadınlardan bazıları adet olabiliyor.tarlusal kullanınca neden adet olunmuyor arasındaki farkı cok merak ediyorum yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?