- 1 Mart 2023
- 56
- 17
- 18
- 27
- Konu Sahibi Karpuzcilekk
-
Benim de adetime 2 gün var benim de yoğun beyaz akıntım var bende bilmiyorumKızlar selam , krem gibi yoğun beyaz akıntım var gün geçtikçe yoğunlaştı , hafif bel ağrılarım var özellikle 2 böbreğimin ortası bazen tek böbreğim ağrıyor ama dediğim gibi hafif . Başka belirtim yok reglime 3 gün var dün test yaptım negatif çıktı hala umut var mı? Normal akıntı ile gebelikte olan beyaz akıntıyı ayırt edebiliyor muyuz?
Umarım güzel sonuçlar alırızBenim de adetime 2 gün var benim de yoğun beyaz akıntım var bende bilmiyorum
İnşallah ya çok istiyorum 4 aydır deniyoruz her defasin da tek olmuyorUmarım güzel sonuçlar alırız
Bizimde 4 ay oldu tık yokİnşallah ya çok istiyorum 4 aydır deniyoruz her defasin da tek olmuyor
Kaç aydır evlisin cnmBizimde 4 ay oldu tık yok
10 canım senKaç aydır evlisin cnm
4 bitti bugün 5 e girdik10 canım sen
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur4 bitti bugün 5 e girdik
Amin inşallah canimİnşallah hakkımızda hayırlısı olur
Ben iki ay önce hastaneye gittim bana aşırı enfeksiyonun var dediler işte bana bı kaç hap ve vajinal fitil verdi kullandım sonra yine gittim enfeksiyonun bitmiş dedi rahimde de herhangi bi sorun yok dedi bence stres yapıyorum ondan olmuyor çünkü stres yapılırsa olmaz diyorlarAmin inşallah canim
Bendede yumurtalık kisti vardı geçici dedi doktor oda zorlaştırıyormuş geçmiş olabilir doktora gitmedim henüz umarım geçmiştir , bide vitamin eksikliği var ilaç kullanıyorum oda etkiliyormuş bakalım 2 gün kaldı reglime umarım hayırlı haberler alırım , alırızBen iki ay önce hastaneye gittim bana aşırı enfeksiyonun var dediler işte bana bı kaç hap ve vajinal fitil verdi kullandım sonra yine gittim enfeksiyonun bitmiş dedi rahimde de herhangi bi sorun yok dedi bence stres yapıyorum ondan olmuyor çünkü stres yapılırsa olmaz diyorlar
İnşallah ikimiz de hamileyizdirBendede yumurtalık kisti vardı geçici dedi doktor oda zorlaştırıyormuş geçmiş olabilir doktora gitmedim henüz umarım geçmiştir , bide vitamin eksikliği var ilaç kullanıyorum oda etkiliyormuş bakalım 2 gün kaldı reglime umarım hayırlı haberler alırım , alırız
Merhaba biz eşimle yaklaşık 4 aydır bebek istiyoruz fakat bir türlü olmuyordu bundan neredeyse 1.5 ay önce doktora gittim alttan muayene sonrası vajinal enfeksiyon için antibiyotik ve fitil verdi, burada da okumuştum hemen enfeksiyon gecince hamile kalanları ben o ilac ve fitil sonrası diğer ay hamile kaldım çok şükür şu an 6 haftalık hamileyimBen iki ay önce hastaneye gittim bana aşırı enfeksiyonun var dediler işte bana bı kaç hap ve vajinal fitil verdi kullandım sonra yine gittim enfeksiyonun bitmiş dedi rahimde de herhangi bi sorun yok dedi bence stres yapıyorum ondan olmuyor çünkü stres yapılırsa olmaz diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?