Hamilelik olabilirmi?

serenaysero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
758
595
53
28
Kizlar geçen ay 12 Ekim'de adet oldum,dün adet olmam gerekiyordu olmadım , bugünde gelmedi ama bütün belirtileri var halsizlik , kasıkta kramplar her tuvalete gittiğinde bnce oldum diyorum ama yok test yaptım , silik çizgi çıktı yoksa benmi hayal görüyorum bı bakarmisiniz lütfen ?

Eklentiler

• 16680841812918463241233489069311.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 59

Evet var gibi görünüyor. Bence yarın gidip bir kan verin

İlk 5 dk da çıktıysa evet var gibi ama bi test daha yapın

Merhaba buraya yazıyorum ama uygulamayı daha yeni üye oldum bisey danışmak istiyorum adetime 4 gün var dün gece kan testi verdim sonuç 1.20 çıktı ama değişebilir mi ? Cevaplarsanız çok mutlu olurum

Merhaba buraya yazıyorum ama uygulamayı daha yeni üye oldum bisey danışmak istiyorum adetime 4 gün var dün gece kan testi verdim sonuç 1.20 çıktı ama değişebilir mi ? Cevaplarsanız çok mutlu olurum
Kan testinde pek yanılma olmuyo, 1.20 nin altına duscegini sanmam muhtemelen 1-2 haftalık sa 1.20 çıkabilir diyolar

Hamilelik belirtisimidir tam bilmiyorum göğüs uçları aşırı hassas halsizlik mide bulantısı sık idrara cikma hepsi var ama dün öyle sonuç çıkınca biraz üzüldüm cevapladiginiz için çok teşekkür ederim

Tekrar bisey danışmak istiyorum reglim 3 gün gecikti 1 gün geciktiginde test yaptım ama negatif çıktı sizce gebelik var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…