Hamilelik olasılığı ne sizce ??

MaviSiyahHayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2016
38
8
36
32
Benm adetim 15 gün gecikti. Kan testi yaptım 6 çıktı. Dr iki gün sonra tekrar gel artarsa hamilesin dedi. Ama 17. Gün yani dün akşam adet oldum. Çok geliyo bazen pıhtı şekkinde. Karnım da ağrıyo. Normalde hiç ağrım olmazdı. Acaba gecikti diye mi. Şimdi hamililik yok mu oldu bilgisi olan var mı?

Tekrardan betayi yaptirmani tavsiye ederim en azindan kafaniz rahat olur

hamilelik için ilaç bişi hiç kullandın mı adetin bitince test yaptırırsın anlaşılır :)

Kimyasal gebelikte olabilir sen kan tahlilini kontrol et dustu ise kimyasal artar ise gebelik devam ediyordur ama hemen kan vermeni tavsiye ederim kimyasalsa bile üzülme hemen ardından hamile kalma ihtimalin yüksek

hamilelik için ilaç bişi hiç kullandın mı adetin bitince test yaptırırsın anlaşılır :)
Yok canm 6 aylık evlym. Başındam beri istyrz. Gecikince de hamilrym zannettm. Kan da düşük çıktı şimdi de adet oldm bilmyrm valla moralim bozuldı :)

Kimyasal gebelikte olabilir sen kan tahlilini kontrol et dustu ise kimyasal artar ise gebelik devam ediyordur ama hemen kan vermeni tavsiye ederim kimyasalsa bile üzülme hemen ardından hamile kalma ihtimalin yüksek
İnş canım dediğin gibi olsa bilr iyi bişy bakalım. Pazartesi vercem kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…