Hamilelik olasılığı var mı?

omfg7777

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
16
1
16
33
Merhaba ben 12 haziranda adetimin geleceği gün cinsel ilişkiye girdim ve kondomla korunduk. İlişkiden hemen sonra lavoboya gittiğimde adetimin geldiğini gördüm yoğunluğu ve süresi aynıydı. 11 temmuzda adetimin gelmesi gerekiyordu ama halâ gelmedi pazartesi günü idrar testi yaptım negatif çıktı. Sizce olasılık var mıdır?

Böyle bişey mümkün değil stres yaptıysan gecikmesi normal 11 temmuzfan bu yana hiç test yaptırdın mı

walla canm hem adet görop hem yumrtladysan olabaılır :) bunu becerdysen helal sana :) saka bı yana bska ılskı olmadysa rahat ol canım.. ama gt bı muayene ol bence ıhmal etme
Yok başka ilişki olmadı ama kışın aralık ayında da aynısı olmuştu 20 gün gecikmişti kadın doğuma gittim ultrasonla baktı doktor hiçbir şey yok dedi adet söktürücü hap verdi şimdi de aynısı acaba bi sorun mu var yumurtalıklarımda :((

Yok başka ilişki olmadı ama kışın aralık ayında da aynısı olmuştu 20 gün gecikmişti kadın doğuma gittim ultrasonla baktı doktor hiçbir şey yok dedi adet söktürücü hap verdi şimdi de aynısı acaba bi sorun mu var yumurtalıklarımda :KK43:(

canm alttan muayeneyle bakarlar yumurtalklarına ıstersen baktr bı cocuk ıstedgnde cok arııcaksın bu duzenlı adetlerı

Adete yakin mucize olmazsa eger korunmamis olsan bile pek mumkun degil sanirim. Yanlis bilgi vermek istemem tam bilmiyorun tabi ama yumurtalama gunu ayin ortalarinda falan oluyor sanirim. Onemli olan 11.gunden atiyorum 21. Gune kadar.

Arti korunmussun.

Adete yakin mucize olmazsa eger korunmamis olsan bile pek mumkun degil sanirim. Yanlis bilgi vermek istemem tam bilmiyorun tabi ama yumurtalama gunu ayin ortalarinda falan oluyor sanirim. Onemli olan 11.gunden atiyorum 21. Gune kadar.

Arti korunmussun.
Son bir kaç haftadır çok ağladım çok üzüldüm ondan gelmiyor olabilir mi?

Son bir kaç haftadır çok ağladım çok üzüldüm ondan gelmiyor olabilir mi?
Piskolojik. Bende nezaman hamilemiyim acaba diye dusunup adet beklemeye baslasam dahada uzun suruyor gelmesi. 4 5 haftada bir oluyorsam. 6 7 haftayi buluyor. Tamamen piskolojik.
Tabi biz hamile kalmak isteyen tarafiz olmuyor bir turlu :)

Birazdaha bekle ama relaks ol. Senin durumunda imkansiz. ALLAHIN muczisesi olurdu ancak

Piskolojik. Bende nezaman hamilemiyim acaba diye dusunup adet beklemeye baslasam dahada uzun suruyor gelmesi. 4 5 haftada bir oluyorsam. 6 7 haftayi buluyor. Tamamen piskolojik.
Tabi biz hamile kalmak isteyen tarafiz olmuyor bir turlu :)

Birazdaha bekle ama relaks ol. Senin durumunda imkansiz. ALLAHIN muczisesi olurdu ancak
Çok teşekkür ederim içim rahat artık :))

Çok teşekkür ederim içim rahat artık :))
Tabi bunlar bence, biz hamile kalmak icin neler yapiyoruz bir bilsen. Keske okadar kolay olsa. Senin yumurtlama zamanin coktan gecmistir. Adete yakin yunurtalama olmaz diye biliyorum ama adet duzensizse bu değişebilir tabii...
Bir hafta 2 hafta sonra adet olmazsan test yap yada kan ver ama negatiftir.
Ben olasilik vermiyorum tabi en iyisini ALLAH bilir.
Her turlu can sıkıntısı stres ve ozellikle stres adet gunun degismesinde buyuk etken.
Ben nezaman dr gitsem strestendir diyip beni gonderiyorlardi :)

Tabi bunlar bence, biz hamile kalmak icin neler yapiyoruz bir bilsen. Keske okadar kolay olsa. Senin yumurtlama zamanin coktan gecmistir. Adete yakin yunurtalama olmaz diye biliyorum ama adet duzensizse bu değişebilir tabii...
Bir hafta 2 hafta sonra adet olmazsan test yap yada kan ver ama negatiftir.
Ben olasilik vermiyorum tabi en iyisini ALLAH bilir.
Her turlu can sıkıntısı stres ve ozellikle stres adet gunun degismesinde buyuk etken.
Ben nezaman dr gitsem strestendir diyip beni gonderiyorlardi :)
Tamamdır canım teşekkür ederim tekrardan :)

Back
X