hamilelik olasılığım nedir

papatya531

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
24
0
36
İstanbul
erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. 2 kere hemde çok büyük hata yaptığımızı sonradan anladık. vajinamda meni kaldımı kalmadımı bilmiyor.. İlk yaptığımızda adetim normal oldu. İkinci yaptığımızdan sonra adetim 15 gün erken oldu. Göğüslerimde ağrı var. Sizce gebe kalmış olabilir miyim ? Üstüne görme diye birşey varmış. Ondan tedirgin oldum biraz. Ne yapacağımızı bilmiyoruz lütfen bir cevap yazın :( bugünde kaburgalarımda ağrı başladı. yaşlarımızda henüz 18 :( birde henüz bakireyim kızlar ...

Son düzenleme:
erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. 2 kere hemde çok büyük hata yaptığımızı sonradan anladık. vajinamda meni kaldımı kalmadımı bilmiyor.. İlk yaptığımızda adetim normal oldu. İkinci yaptığımızdan sonra adetim 15 gün erken oldu. Göğüslerimde ağrı var. Sizce gebe kalmış olabilir miyim ? Üstüne görme diye birşey varmış. Ondan tedirgin oldum biraz. Ne yapacağımızı bilmiyoruz lütfen bir cevap yazın :( bugünde kaburgalarımda ağrı başladı. yaşlarımızda henüz 18 :(

dalgamı geciyorsun..
milet hamile kalmak içn neler neler yapıyor sen sürtünme ile hamilemi kaldm diyorsun...
pes vallaa..

Sürtünme yoluyla ilişkiye girmeyi biliyorsan hamile nasıl kalınır onuda biliyor olman lazım.

erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. 2 kere hemde çok büyük hata yaptığımızı sonradan anladık. vajinamda meni kaldımı kalmadımı bilmiyor.. İlk yaptığımızda adetim normal oldu. İkinci yaptığımızdan sonra adetim 15 gün erken oldu. Göğüslerimde ağrı var. Sizce gebe kalmış olabilir miyim ? Üstüne görme diye birşey varmış. Ondan tedirgin oldum biraz. Ne yapacağımızı bilmiyoruz lütfen bir cevap yazın :( bugünde kaburgalarımda ağrı başladı. yaşlarımızda henüz 18 :(

pisman olacagininiz seyleri neden yapiyorsunuz yasin daha 18 diyelim hamilesin ne yapacaksin hersey zamaninda guzel canim heves edipte butun hayatini mahvetmeye gerek yok...
konuna gelince normal adetini olmussan hamile degilsin ustune gorme dedigin seyde normal adet olmassin lekelenme seklinde olur yani 1-2 damla ha yinede supheliyim diyorsan git eczaneden al bir gebelik testi yap...diger dedigin seyylerde psikolojiktir korktugun icin...:45:

burda okudum bazılarının akrabaları 4-5-6 ay adet olmuş ama hamile olduğunu bilmiyormuş. karnı şişmeye başlayınca anlamış. o yüzden diyorum kızlar..

haklısın ama bizimkide gençlik kuruntusu olsun....

tabi haklıyım..
28 yaşındayım ilk sevgilimle evlendim..bizde gençtikk..en fazla elele tutuşup sarıldık birrimize. herşeyin bi zamanı var yaa... gençlik kuruntusu diyip geçilmez.. ya hamileysen...böyle şeylerde olan kıza olur.. 18 yaşındaki erkek kendisi daha çocukkkk bide çocukmu yapacak.. hayretler içindeyimm..bu ders olsunda bidaha yapma böle şeyler.. kardeşim böle bişy yapsa evire çevire döverdim belki akıllanır diye

Son düzenleme:
tabi haklıyım..
28 yaşındayım ilk sevgilimle evlendim..bizde gençtikk..en fazla elele tutuşup sarıldık birrimize. herşeyin bi zamanı var yaa... gençlik kuruntusu diyip geçilmez.. ya hamileysen...böyle şeylerde olan kıza olur.. 18 yaşındaki erkek kendisi daha çocukkkk bide çocukmu yapacak.. hayretler içindeyimm..bu des olsunda bidaha yapma böle şeyler.. kardeşim böle biy yapsa evire çevire döverdim belki akıllanır diye

çok çok haklısın. zaten bizde birbirimize söz verdik. hatamızı anladık.. erkek arkadaşımda çok anlayışlı evet bende düşündüm herşeyin bi zamanı var. bundan sonra herşeyi yerli yerinde yapıcaz felan dedi.. dahada yapmayız zaten kızlar..

Back
X