Hamilelik öncesi karın ağrısı olan varmiydi

Bende de durum aynı adetime 2 gün kaldı göğüs hassasiyeti ve karın ağrısı var ama ya hamileysem diye düşünmeden edemiyorum

Kaset test zaten varsada cıkarmayabılır hassas olmıyor ondan en iyisi hızlı testler adet gunu yapmıstım oncesındede yapsam cıkardı tahmınımce cunku baya belırgındı miratech alabılırsınız benım sureklı aldıgım marka guvenılırbyalancı pozıtoflte cıkarmıyor kan verdıgınızmı?
Valla ne yalan soyliyim kaset test tutup negatif görmekten iyi kan testi ve doğruluk payı yüksek

Valla gitim kan bugun alınmadı sistemde sorun varmış geçen seferde gebelik suhpem vardı yine sistemede sorub vardı nasibim yok galiba ama inşallah pazartesi olmasam kan tahlili vericem

Aşkım hala devam ediyor mu ağrıların
Benim 6 günüm geçiyor belimde karnımda Ağrı var dinlenince geçiyor hafifliyor test yapsam çıkar mı sence
6 gün gecikmese hızlı testte kesın cıkar dıye dusunuykrjm canım ben suan 9 haftalık hamıleyım adetimi beklerkenki agrılarım hala devam edıyor yanı sureklı bır agrım yok ara ara sızlamakae falan oluyordu yıne o sekılde yanı gerçi ilk başa gore azaldı tabı ama uzun sure 8. Haftaya kadar devam ettı nerdeyse tabı kısıden kısıye degısır belırtıler ama testte cıkar bence

Teşekkür ederim Bitanem bugün 7. Gün işte bakalım bekleyim biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…