Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şuan Ağrı ara sıra karın ağrısı bide bel ağrısı ondan öncede sivilce vardı sivilceler. Bitti ama agrilarbara sıra devam ediyorEvet zaten hamilelim belirtileri reglle yüzde 90 aynı
Test yapın reglinize ne kadar var?Bende şuan Ağrı ara sıra karın ağrısı bide bel ağrısı ondan öncede sivilce vardı sivilceler. Bitti ama agrilarbara sıra devam ediyor
Benim günlerim geçtiTest yapın reglinize ne kadar var?
Yarın kan tahlili vericem inşallahTest yapın reglinize ne kadar var?
O zaman idrarda kesım cıkar dıye dusunuyorum ama kan kesın sonuc tabı kan vermenız daha iyiBenim günlerim geçti
Valla ne yalan soyliyim kaset test tutup negatif görmekten iyi kan testi ve doğruluk payı yüksekO zaman idrarda kesım cıkar dıye dusunuyorum ama kan kesın sonuc tabı kan vermenız daha iyi
Valla ne yalan soyliyim kaset test tutup negatif görmekten iyi kan testi ve doğruluk payı yüksek
Aşkım hala devam ediyor mu ağrılarınEvet zaten hamilelim belirtileri reglle yüzde 90 aynı
Valla gitim kan bugun alınmadı sistemde sorun varmış geçen seferde gebelik suhpem vardı yine sistemede sorub vardı nasibim yok galiba ama inşallah pazartesi olmasam kan tahlili vericemKaset test zaten varsada cıkarmayabılır hassas olmıyor ondan en iyisi hızlı testler adet gunu yapmıstım oncesındede yapsam cıkardı tahmınımce cunku baya belırgındı miratech alabılırsınız benım sureklı aldıgım marka guvenılırbyalancı pozıtoflte cıkarmıyor kan verdıgınızmı?
6 gün gecikmese hızlı testte kesın cıkar dıye dusunuykrjm canım ben suan 9 haftalık hamıleyım adetimi beklerkenki agrılarım hala devam edıyor yanı sureklı bır agrım yok ara ara sızlamakae falan oluyordu yıne o sekılde yanı gerçi ilk başa gore azaldı tabı ama uzun sure 8. Haftaya kadar devam ettı nerdeyse tabı kısıden kısıye degısır belırtıler ama testte cıkar benceAşkım hala devam ediyor mu ağrıların
Benim 6 günüm geçiyor belimde karnımda Ağrı var dinlenince geçiyor hafifliyor test yapsam çıkar mı sence
Bence hızlı test al yap cıkar dıye dusunuyorumValla gitim kan bugun alınmadı sistemde sorun varmış geçen seferde gebelik suhpem vardı yine sistemede sorub vardı nasibim yok galiba ama inşallah pazartesi olmasam kan tahlili vericem
Teşekkür ederim Bitanem bugün 7. Gün işte bakalım bekleyim biraz daha6 gün gecikmese hızlı testte kesın cıkar dıye dusunuykrjm canım ben suan 9 haftalık hamıleyım adetimi beklerkenki agrılarım hala devam edıyor yanı sureklı bır agrım yok ara ara sızlamakae falan oluyordu yıne o sekılde yanı gerçi ilk başa gore azaldı tabı ama uzun sure 8. Haftaya kadar devam ettı nerdeyse tabı kısıden kısıye degısır belırtıler ama testte cıkar bence