• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik öncesi serklaj

kivircik0934

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
87
7
286
Denizli
merhabalar,
Ben 23.04.2011 tarihinde 22 haftalık erken doğum yaptım.Sebebın servikal yetmezlık olduğunu öğrendik. 2. gebeliğimde 06.05.2012 tarıhınde 24 haftalık yine erken doğum oldu. Her 2 gebeliğimdede dikiş yoktu. Şuan doktorum hamile kalmadan serklaj yapalım daha sonra hamıle kal dıyor. İnternette araştırdım fakat hamilelik öncesi serklaja hiç rastlamadım.Serklaj için 12-14. haftalarda atılması yazıyor. Sizce hamilelikten önce serklaj yapılmasının riskleri varmı? Enfeksiyon olursam diye endişeleniyorum.
Cevaplarsanız çok sevinirim..

merhabalar,
Ben 23.04.2011 tarihinde 22 haftalık erken doğum yaptım.Sebebın servikal yetmezlık olduğunu öğrendik. 2. gebeliğimde 06.05.2012 tarıhınde 24 haftalık yine erken doğum oldu. Her 2 gebeliğimdede dikiş yoktu. Şuan doktorum hamile kalmadan serklaj yapalım daha sonra hamıle kal dıyor. İnternette araştırdım fakat hamilelik öncesi serklaja hiç rastlamadım.Serklaj için 12-14. haftalarda atılması yazıyor. Sizce hamilelikten önce serklaj yapılmasının riskleri varmı? Enfeksiyon olursam diye endişeleniyorum.

hAMİLELİK ÖNCESİNDE SERKLAJ İŞLEMİ VAR (SHIRODKAR AMELİYATI), BEN 12. GEBELİK HAFTASINDA İKİLİ TEST YAPILDIKTAN SONRA VAJİNAL (MAC DONALD) OPERASYONUNU ÖNERİYORUM

merhabalar,
sen serklaj yaptırdın mı nasıl yaptırdın ve sonucunu yazar mısn

Back
X