Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

regen

M.K.ATATÜRK
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
9.304
16
158
Evet kizlar... hamilelik öncesi, sirasi ve sonrasinda kilosunu düsünen, bu sürecte kilosunu kontrol etmek isteyen, kilo vermek isteyen herkesi bekliyoruz :16::16::16::16: günlüklerimizi paylasalim ve birbirimize destek olalim.. hadi bakalim kolay gelsin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kizlar bazi eklemeler yapmak istiyorum.. amac diyet listelerimizi kaybetmemek..

Diyet sahibi : Saremnaz verdigi kilo: 11 :nazar::nazar::nazar:
Regl dönemi diyeti, Reglin ilk iki günü:

Sabah aç karna 1 su bardağı ılık su içine yarım limon sıkıp içiyoruz.Sabah Kahvaltısı 07.00 ile 10.00 arası mutlaka yapılmalı.

Kahvaltı Seçenekleri :
1. Bir su bardağı light süt ve 6 yemek kaşığı NESFİT(sade),YULAF EZMESİ vs. 2. a) İki kibrit kutusu yağsız beyaz peynir veya b)bir katı yumurta,bir kibrit kutusu yağsız beyaz peynir veya c)bir kibrit kutusu light kaşar peyniri

1 dilim tahıl ekmeği veya 2 dilim Uno denge light ekmek, çay, bitkiçayı sınırsız (şekersiz)

Kahvaltıdan sonraki 1.Ara (10.00-12.00) - Seçenekler:

1. Bir porsyon meyve ve 1/2 su bardağı süt veya yoğurt 2. Meyveli yoğurt veya meyveli kefir 3. Üç ceviz veya 10 fındık veya 6 badem

ÖĞLE (12.00-14.00)

6-8 yemek KAŞIĞI BULGUR PİLAVI /KISIR/KEPEKLİ MAKARNA /ESMER PİRİNÇ PİLAVI
1 KASE YOĞURT
BOL SALATA(MAYDANOZU VE DEREOTU BOL)
2. ARA (15.00-17.00)

2. ARA - Seçenekler:

1. Bir porsyon meyve ve 1/2 su bardağı süt/yoğurt 2. 4 adet diyet bisküvi ve 1 kibrit kutusu beyaz peynir 3. 4 yemek kaşığı sütlü tatlı (haftada 1 veya 2 kez yenilebilir) 4. 4 kare bitter çikolata (haftada 1 veya 2 kez yenebilir)

AKŞAM (18.00-20.00)

ÖĞLENLE AYNI

3.ARA (20.00-22.00) - 1 porsiyon meyve

*Günde 8-15 bardak su
*Günde 3 fincan yeşilçay

Saremnazin Diyeti

Şimdi diyeti yazıyorum canım ... Bunu sadece 1 ay yap sonra bana hak vereceksiniz .Ama dediğim gibi harfi harfine uymak şart.

Aç karna tartıl.Bir yere not al.(Tartıldığın gün pazartesimi ? artık sadece pazartesileri tartılacaksın haftada sadece 1 kere ve dijital tartı olması şart canım

Sabah aç karna 1 su bardağı ılık su içine yarım limon sıkıp içiyoruz. Sabah Kahvaltısı 07.00 ile 10.00 arası mutlaka yapılmalı.

Kahvaltı Seçenekleri :

1. Bir su bardağı light süt ve 6 yemek kaşığı NESFİT(sade),YULAF EZMESİ vs. 2. a) İki kibrit kutusu yağsız beyaz peynir veya b)bir katı yumurta,bir kibrit kutusu yağsız beyaz peynir veya c)bir kibrit kutusu light kaşar peyniri 4-5 adet zeytin

1 dilim tahıl ekmeği veya 2 dilim Uno denge light ekmek, çay, bitkiçayı sınırsız (şekersiz)

Kahvaltıdan sonraki 1.Ara (10.00-12.00) - Seçenekler:

1. Bir porsyon meyve ve 1/2 su bardağı süt veya yoğurt 2. Meyveli yoğurt veya meyveli kefir 3. Üç ceviz veya 10 fındık veya 6 badem

ÖĞLE (12.00-14.00)
1 PORSİYON SEBZE ( A:8 yemek KAŞIĞI B:6 yemek KAŞIĞI)
1/2 KASE YOĞURT vEYA Bir bardak Ayran, Bol salata
Bir dilim tahiıl ekmeği veya bir kase çorba veya iki yemek kaşığı bulgur pilavı veya 2 yemek kaşığı haşlanmış makarna

2. ARA (15.00-17.00) - Seçenekler: 1. Bir porsyon meyve ve 1/2 su bardağı süt/yoğurt 2. 4 adet diyet bisküvi ve 1 kibrit kutusu beyaz peynir 3. 4 yemek kaşığı sütlü tatlı (haftada 1 veya 2 kez yenilebilir) 4. 4 kare bitter çikolata (haftada 1 veya 2 kez yenebilir)

AKŞAM (18.00-20.00)

Dört köfte büyüklüğünde et/tavuk/balık veya 12 yemek KAŞIĞI kurubaklagil 1/2 kase yoğurt veya 1 Subardağı ayran, Bol salata

Bir dilim tahiıl ekmeği veya bir kase çorba veya iki yemek kaşığı bulgur pilavı veya 2 yemek kaşığı haşlanmış makarna

3.ARA (20.00-22.00) - 1 porsiyon meyve

*Günde 8-15 bardak su
*Günde 3 fincan yeşilçay
*Haftada 3-4 gün 45-60 dk tempolu yürüyüş veya yüzme
*Öğlen menüsüyle Akşam menüsü yer değiştirilebilir.

Son düzenleme:
oleeeeeeeeyyyyyyyyy ilk yazi benden olsun. Hayirli olur hepimiz icin Insaallah.:nazar::nazar::nazar::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yaaaa ilk yazıyı ben yazcaktım:1::1::1::1:
hayırlı olsun topicigimizzzz... nar tanem nur tanem küsermiyim sana ben:29:
kızlar yeni bir hheyecan içindeydim yazıları okudum ayırdım cevap vercem onlara da işim bitti sizleyim şimdiii:32::32::32::32:

regenim ellerine sağlık:54:

kızlar yeni bir hheyecan içindeydim yazıları okudum ayırdım cevap vercem onlara da işim bitti sizleyim şimdiii:32::32::32::32:

ooo mericanim da burdaymis... yasasin yaa... :52::52::52::16::16::16:

ay ama ben simdi diyet yemekleri yemek istiyorum..:56::56::56:

ya liste olusmasi lazim dimi kim tutacak o listeyi hmmm bence regen sen tut listede hamile olup olmadigim sonra suanki kilomuz ve hedefimiz yazmali dimi???

ya toplu mesaj nasil atiliyorki yani su isimleri alt alt geciripte herkesin yazisina yorum yaziyorsunuz ya onu bende istiyom

evet kızlaar hayırlı ve uğurlu olsunn:))
en krktuğum şey hamileyken cok kılo almak zaten yeterınce kılolu başlıcam..62-63 arası bişeyim,,hamile oldugumu ögrenene kadar dıyet yapmaya devam,,hamıleyken ise abartmadan diyete devam:)) (inşallah önce hamiş kalalımda sonra düşünürük onu:) )

ya toplu mesaj nasil atiliyorki yani su isimleri alt alt geciripte herkesin yazisina yorum yaziyorsunuz ya onu bende istiyom

canim alinti ile cevapla varya onun yaninda bi kutucuk var ona bas, istedigin bütün mesajlarda sonra cevaplaya bas hepsi gelyior önüne, sen aralara yazyorsun...

ay ama ben simdi diyet yemekleri yemek istiyorum..:56::56::56:

ya liste olusmasi lazim dimi kim tutacak o listeyi hmmm bence regen sen tut listede hamile olup olmadigim sonra suanki kilomuz ve hedefimiz yazmali dimi???

bende var canim, ama önce türkceye cevirmem lazim :1::1::1: bos olan ilk zamanimda yaparim yazarim... yasasin listelerimiz de olcak :16::16::16::16:

evet kızlaar hayırlı ve uğurlu olsunn:))
en krktuğum şey hamileyken cok kılo almak zaten yeterınce kılolu başlıcam..62-63 arası bişeyim,,hamile oldugumu ögrenene kadar dıyet yapmaya devam,,hamıleyken ise abartmadan diyete devam:)) (inşallah önce hamiş kalalımda sonra düşünürük onu:) )

hosgeldin tatlim... dedigin gibi önce bi hamile kalim ama öncesinde de ne verirsek kar di mi ama???

yeni topigimiz hayirli olsunnnn...:16::16::16:

yalniz diyet gunlugu topigine ilk postlarimi yemek yaparken yaziyorum... biraz celiskiye dustum ben sankiiii....:9::9:

olsun canim, sen hamissin :1::1::1::1: ay hemen de torpil geciyoruz... canin bir sey ceker felan... zaten yarindan itibaren caaaaaaanim :9::9::9::9:

Back
X