Hamilelik öncesi.

1 yıldır evliyim ve hamile kalmaya yeni karar verdim. Nasıl bir yol izlemeliyim. Yardımcı olur musunuz güzellikler :)
Reglin 2-3. Kadın doğum doktoruna gidip rutin hormon tahlili isteyebilirsin. Özellikle doğurgan dönemlerde gün aşırı ilişki önerilir. Daha yeni başlamışsın zaten eğer yaşın gençse ve düzenli adet oluyorsan ekstra bir şey yapmana gerek yok. Bence akışına bırakmalısın öyle daha kolay hamilelik elde ediliyor

Merhaba birşey sormak istiyorum 2 li tarama testine girdiniz mi

Tüh reglim yeni bitti keşke gitseymişim ama önemli değil diğer aya artık. 26 yaşındayım düzenli oluyorum yani evlendikten sonra düzenli olmaya başladı. Yarın gideceğim doktora bakalım hormon vitamin ne durumda. İnsan az da olsa strese giriyor bir şey çıkar mı acaba diye. Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

Rica ederim. Hormon testini mutlaka regl zamanı yaptırın zaten doktor söyleyecektir. İnşallah en kısa zamanında hayırlısıyla nasip olur

Gün aşırı ikişkiye girin bir sorun yoksa büyük ihtimal tutacaktır. Hormon testi adet dönemi isteniyor eğer bu ay tutmazsa zaten adetin ikinci günü gidersiniz. O gebeliğe engel bir durum var mı diye yapılan bir test bildiğim kadarıyla. Vitaminler için hemen bugün bile gidip test yaptırabilirsiniz. Hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Çok teşekkürler. Doktora gittim polikistik over varmış bu süreci umarım iyi yönetebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…