- 14 Aralık 2013
- 579
- 531
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhabalar... Ben de bebek düşünüyorum ocak ayından itibaren :) Doktora ne zaman gitmeliyim, neler yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca Ankara'da önerebileceğiniz bayan kadın doğum doktoru var mı? Teşekkür ederim :)
Ben yanlış anlatmışım :) Önümüzdeki ocaktan itibaren düşünüyoruz henüz denemedik yani1 yıl denemeden sonra doktorlar müdahale ediyor canım.az kalmıs 1-2 ay daha deneyip olmazsa doktora gitmen iyi olur tabi.birde gebelikten 3 ay öncesinden baslayıp folikasit içmen gerekiyor vitamin.reglerin falan düzenli mi?
Miyomunuzdan nasıl kurtuldunuz peki? Miyom olunca hamile kalmamak mı gerekiyor?tavsiyem öncesinde mutlaka doktora gidin.Benim doktorum ultrason muayenesinden geçirdi miyomun ve safra kesende taşın var dedi(her doktor safra kesesine ve diğer organlara bakmaz tabi) ikisinden de kurtulmadan hamile kalma miyom düşüğe neden olur.safra kesesi taşı da hamilelikte çok sıkıntı verir dedi.İyi ki gitmişim dedim yoksa düşük yaşayacaktım.Bir de bir sürü test verdi başka bir rahatsızlığım var mı diye bakmak için.Bir de folik asit veririyorlar.
Bende hamilelik düşünüyorumda.doktora gideceğim en kısa zamanda. Folik asit ne kadar süre kullandıktan sonra hamile kalınmalı acaba???Dün gittim kontrole. Bir sürü tahlil verdi, ultrason, smear fln aldı. Bakalım sonuçların çıkmasını bekliyorum. folik asite de başladım bu arada :) :)
ameliyattan başka yolu yok maalesef bende ameliyat oldum.miyom olunca düşük ihtimali artıyormuş özellikle de büyükse... doktor bana çizerek göstermişti.rahim zeten portakal kadar oluyormuş yanlış hatırlamıyorsam senin miyomunda rahmi tam kaplıyor bebek tutunamaz demişti.Miyomunuzdan nasıl kurtuldunuz peki? Miyom olunca hamile kalmamak mı gerekiyor?
Folik asitin bir zarari yok canim, vucutta da depolanmiyor. Bende hamilelik dusunmeye baslayinca folik asite basladim 5-6 ay ictim hala hamile kalmayinca birakmistim ki 2 ay sonra bebegimiz gelince tekrar basladimBende hamilelik düşünüyorumda.doktora gideceğim en kısa zamanda. Folik asit ne kadar süre kullandıktan sonra hamile kalınmalı acaba???
inşallah yoktur adet kanamanız çok mu? benim çoktu mesela.zaten demir eksikliğine neden olanda bu aşırı kanamabende ilk fırsatta bir kadın doğumcuya gideceğim.demir eksikliğim var.miyom olabilir dediler.hamilelikte düşünüyorum.çok korktum.inş birşey çıkmaz.size de çok geçmiş olsun
Yani bana çok gibi gelmiyor kanamam.4 günde biter her zaman ve 2.gün çok yoğun oluyor sadece.hiç bir rahatsızlığımda olmadı şimdiye kadar.inş birşey çıkmazinşallah yoktur adet kanamanız çok mu? benim çoktu mesela.zaten demir eksikliğine neden olanda bu aşırı kanama
Hamilelikten 3 ay öncesinde başlanmalı diyor doktolar genellikle... Ama yine de doktorunuza danışın derim...Bende hamilelik düşünüyorumda.doktora gideceğim en kısa zamanda. Folik asit ne kadar süre kullandıktan sonra hamile kalınmalı acaba???
Bende 3 ay önce diye biliyorum ama eskiden folik asit kullanılmadan da sağlıklı bebekler doğuyormuş.bana birazda gereksizmiş gibi geliyor.ama doktor nasıl yönlendirirse artık uymak zorundayızHamilelikten 3 ay öncesinde başlanmalı diyor doktolar genellikle... Ama yine de doktorunuza danışın derim...
doktorsitesinde gördüğüm bazı doktorlar gereksiz görmüş sizin dediğiniz gibi. ama geneli tavsiye ediyor...Bende 3 ay önce diye biliyorum ama eskiden folik asit kullanılmadan da sağlıklı bebekler doğuyormuş.bana birazda gereksizmiş gibi geliyor.ama doktor nasıl yönlendirirse artık uymak zorundayız