Hamilelik Pcos

papatya500

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
74
5
16
33
canlarım sizlere sorum olacak şimdi ben bazen düzenli bazen düzensiz adet olurum pcostan dolayı sorum şu adet olan. Her insanın adet olduğu her ay içerisinde yumurtası çatlar mı .. ya da pcosta farklı mı ….ben adet bittikten sonra gün aşırı değerlendirdim beklenen adet tarihime kadar beklenen adet tarihim 9mayıs 2 mayısta ise kan tahlili yaptım beta 0.57 yani negatif bu ay olmamış mı demek oluyor

canlarım sizlere sorum olacak şimdi ben bazen düzenli bazen düzensiz adet olurum pcostan dolayı sorum şu adet olan. Her insanın adet olduğu her ay içerisinde yumurtası çatlar mı .. ya da pcosta farklı mı ….ben adet bittikten sonra gün aşırı değerlendirdim beklenen adet tarihime kadar beklenen adet tarihim 9mayıs 2 mayısta ise kan tahlili yaptım beta 0.57 yani negatif bu ay olmamış mı demek oluyor
Canim bende pcosluyum edindigim bilgi kadariyla bazen bir ay icinde yumjrtlama oluyor veye hic olmuybiliyor kan sonucunagore negatif yumjrtlama takibi yapabilirsin ovulasyon testi ile pcoslarda yumurtlamayi yakalamak zor malesef🤦

Bende pcos hastasıyım düzensiz olduğumuz için yuurtalamayi tshmin edemiyoruz bunun için testler var onları kullanabilirsiniz benimde doktorum adet bittikten olana kadar bir gün dolu bir boş şeklinde ilerledik adetime son 9-10 kala tuttu ama bu olana kadar bir yıl boyunca denedik olmadık bir yıl dolduktan sonra nasıp oldu siz ne kadar süredir deniyorsunuz
Soruna gelincede adetime iki gün varken negatif gördüm dördüncü gün gecikmemde çok silik çizgiyle öğrendim genellikle geç dollenme oluyormuş zaten umudunu kaybetme adetinin gecikmesine kadar bekle

Back
X