Hamilelik plani ve epilasyon

Elifsssss

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
146
60
18
27
Arkadaşlar selam
Hamilelik düşünüyorum tedavili olacak gibj gözüküyor ama lazer epilasyon gitmek istiyorum tüyler ile başım dertte lazer gidip rahat etmek istiyorum ama çevremdekiler doğumdan sknra git diyolar hormonlar değişiyor yine çıkar boşa gider paran diyolar ama hep vajinal muayene olduğum için utanıyorum kendim için de istiyorum akıl verir misiniz

Bence bir zararı yok diye biliyorum ama yanlış yönlendirmiş olmayım doktorunuza sordunuz mu ? Lazer epilasyonun ışınları okadar ağır olduğunu düşünmüyorum sadece şöyle bir şey var siz şimdi başlarsanız bunun devamını getirmek zorundasınız kıl çıkmayana kadar hamile kalınca belki yaramaya bilir orda çevrenız haklı olabilir ağda yaptırabilirsiniz bence

Ağda fiyatları da çok pahalı tüm vücut gidiyordum ben ama dr sorayım doğru dediniz

Merhaba
Bende lazer epilasyonun hamilelikte problem oluşturduğunu duymuştum. Benim gittiğim yer her defasında soruyordu gebelik durumu olup olmadığını..

ben 7 yıldır gitmedim tüp bebekler ,erken doğumlar derken hep erteledim.artık ertelemeyeceğim . çocuk olur,şunu yapmayım psikolojinden çıkacağım.

Ben yıllardır gidiyorum, zaten bitti rahatım diyemiyorsunuz hiç, ben diyemedim en azından hala. Şu an yine gidiyordum, çatlatma iğnesi vuruldum birkaç gün önce. Doktoruma sordum gideyim mi diye, bu süreçte gitme dedi.

Ben de gebelikten sonra hormon değişimi yüzünden tekrar çıkabilecegini duymuştum. Bu yüzden gitmedim. Ben de kışa doğru gitmeyi düşünüyorum. Bence bir dermatologa falan sorun geri çıkar mı diye. Ama gebelik düşünülürken hele tedaviyle olacaksa kadın doğum uzmanına da mutlaka sorun.

Kartuş ağda seti aldım bakalım inşallah birazda olsa çözüm olur kadın olmak zor iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…