HAMİLELİK - POGESTRON

busra_bozo

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
280
77
18
35
selam kızlar ne olur bılen yardımcı olsun benım 2 dusugum oldu daha sonra bu ay temmuz 25 adet oldum adetın 3 gunu yanı 2 gün önce beta hgc gebelık testı 4.20 cıktı adetım normalınden az gelıyordu adetım bıttı ve
bugun tekrardan gebelık testı yaptırdım 27.50 yukselmıs 2 gunde cok fazla deger arttı doktor cok ıyı dedı lakın oyle bır sıkıntı var bugun beta hgc le bırlıkte progteron testı yapıldı ve 0.68 cıktı ıntenette bussuru sey yazılo korktumm daha doktorada gosteremedm aradım ama ulasamadım acaba bu bebegmde dusucekmı sızce progestoron benım hamılelıgımı ne kadar etkıler korkmama gerek varmı gebelık testı bu kadar ıyı yukselırkennn bır dusugu daha kaldıramam dger hamılelıklermde hıc progestron testi yaptırmamıstm lutfen yardım edın

Dedigim gibi endişelenme hemen
Yarina kadar bisey olmaz dr unla göruş sabah tatmin olmazsan git muayeneye yada başka bi dr a:)

haklısın canmda benım duumum soyle karısk şcok karısık ben temmuz 25 adetoldum adetn 3 gunu gebelık testı 2.50 cktı adetın 5 gunu 4.15 yukseldı ve kanamam bıttı 3 gun sonra tekrar test yaptırdık 27.50ckmıs acaba adet gordugum ıcınmı progeston dusuk cktı suan kanamam falan yok adetın baslangıvı le bırlıkte 8. gun doktor cok saskın dıs gebelk olabılır dedibilinmıyor suan ve cokkotuyum cok stres yaptm suan rabbıme kaldı artık

Dış gebelik oldugunu dusunmuyorum degerin güzel 2 ye katlayarak yukselmiş geç dollenme olmuş üste görme denen seyi yaşamışsin sen buraya kadar normal.progesterol dedigin nedenden dolayida düsuk çıkmş olabilir stres yaparsan asil o zaman zarar edersin kendine bence bi sorun yok dr la konusunca yarn habr ver bizede.

Sakin ol biraz ..
Bende düşük yaptım ama 2 ay sonra hamile kaldım ve suan gayet saglikliyiz .
Bende ilk beta hcg 48 idi 2 gün sonra 58 oldu 2 katı yukselmedi bir doktor düşük olur dedi ve progesteron hormonum çok düşük çıktı 6 gibi biseydi tam hatırlamıyorum doktor değiştirdim hemen oda bana dış gebelik olabilir dedi beta hcg yükseliyordu ama azar azar hiç iki katı olmadı yani ... suan 3 aylık hamileyim ve allahtan umut kesilmez diyorum içten istemek gerek .. hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın. ..

doktorlakonustum cnmmm sonuclarcok absurt cıktı dedı beta hgc degerı2katındanda fazkla artıoo cok guzel arto dedı ama pogestron cok dusuk dedı sen genedecok sevınme saglıklı bır gebelık degl galıba dedı carsamba gel tekrar beta hgc yapalım dedi ustune godugum kesın acaba o yuzdenmı pogeston dusuk cktı cunku geneldeprogestron deger adetten sonra 21. gunden sonra yapalır ıyumurtlama olmusmu olmamısmı dıee daha onceo sekıl yapılmıstı bana 21gunde 27 cıkmıstı ama smdı adetle bırlıkte 8 gunum ıns bu yuzden dusuk ckmıstır smdı ınternetten pogestron arttc yıyecekler arastrıyorum bakalım yarın ne dyecek

canım benım ıyı dıyorsun hos dıyorsunda eldemı 2 dusugum var benım 2 snnde sebebı bılınmıyor bussuru test yapıldı sebebı bulunamadı bundada adet ustune kaldım yanı hamıle oldugumu ogrendmde adetn 3gunuydu acaba ondanmı dusuk ckyytı dıyorum cunku benım beta hgc degeım2katndan fazla artıooo ve 25temmuzda adetoldum ben adetın 3gunu beta hgc degeri2.20 adetın 5.gunu 4.50 cıktı ve adetım bıttı 2 gun sonra bı olcturdukkı 27 cıkmıs beta hgc cok artmıs smdı yarın gıdıcem bakalım ne olucak doktor saskn duum cok absurtdedı neleolucak bakalımm

Sen dr una guven canm umarim bi sorun olmaz genetik ve pigtilasma testleri yapildimi sana

doktor beklemekten baska bı sey yok busra dedı durumlar cok karısık sen gene cok sevınme dedııı
evet cnm genetk tets yapıldı pigtilasma ne oluyor onu bılmıyorum ama tum testletemız cıktı sebeb yok dusuklern

Benimde mesela 2 kaybim var kanda pihtilasma ve esine ve sana genetik test yapiliyo bunlari yaptirdim bisey cikmadi ama onemi yok cikmasa bile 2 kayiptan dolayi onlem olarak kan sulandirci igne ve asprn kullandiriyo dr ki ben kullanyorum su anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…