- 20 Mart 2015
- 280
- 77
- 18
- 35
- Konu Sahibi busra_bozo
-
Dış gebelik oldugunu dusunmuyorum degerin güzel 2 ye katlayarak yukselmiş geç dollenme olmuş üste görme denen seyi yaşamışsin sen buraya kadar normal.progesterol dedigin nedenden dolayida düsuk çıkmş olabilir stres yaparsan asil o zaman zarar edersin kendine bence bi sorun yok dr la konusunca yarn habr ver bizede.haklısın canmda benım duumum soyle karısk şcok karısık ben temmuz 25 adetoldum adetn 3 gunu gebelık testı 2.50 cktı adetın 5 gunu 4.15 yukseldı ve kanamam bıttı 3 gun sonra tekrar test yaptırdık 27.50ckmıs acaba adet gordugum ıcınmı progeston dusuk cktı suan kanamam falan yok adetın baslangıvı le bırlıkte 8. gun doktor cok saskın dıs gebelk olabılır dedibilinmıyor suan ve cokkotuyum cok stres yaptm suan rabbıme kaldı artık
Dış gebelik oldugunu dusunmuyorum degerin güzel 2 ye katlayarak yukselmiş geç dollenme olmuş üste görme denen seyi yaşamışsin sen buraya kadar normal.progesterol dedigin nedenden dolayida düsuk çıkmş olabilir stres yaparsan asil o zaman zarar edersin kendine bence bi sorun yok dr la konusunca yarn habr ver bizede.
Sakin ol biraz ..
Bende düşük yaptım ama 2 ay sonra hamile kaldım ve suan gayet saglikliyiz .
Bende ilk beta hcg 48 idi 2 gün sonra 58 oldu 2 katı yukselmedi bir doktor düşük olur dedi ve progesteron hormonum çok düşük çıktı 6 gibi biseydi tam hatırlamıyorum doktor değiştirdim hemen oda bana dış gebelik olabilir dedi beta hcg yükseliyordu ama azar azar hiç iki katı olmadı yani ... suan 3 aylık hamileyim ve allahtan umut kesilmez diyorum içten istemek gerek .. hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın. ..
Benimde mesela 2 kaybim var kanda pihtilasma ve esine ve sana genetik test yapiliyo bunlari yaptirdim bisey cikmadi ama onemi yok cikmasa bile 2 kayiptan dolayi onlem olarak kan sulandirci igne ve asprn kullandiriyo dr ki ben kullanyorum su andadoktor beklemekten baska bı sey yok busra dedı durumlar cok karısık sen gene cok sevınme dedııı
evet cnm genetk tets yapıldı pigtilasma ne oluyor onu bılmıyorum ama tum testletemız cıktı sebeb yok dusuklern
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?