Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşeyin hayırlısııııııAyyy olsada yazsak![]()
Orası öyle tabikiHerşeyin hayırlısııııııAllah büyük
![]()
Sorun nedir bende kist var ama ılk avulasyonda hamıle kaldımOrası öyle tabiki![]()
Sağ kasık özellikle benım normal mi acabaGöğüs ağrısı,dolgunluk,kasıkta batma,iştah artışı.
Yaaa hamilemisiniz. Çook sevindim. Rabbim tamamına erdirsin darısı bizlere inşallahSorun nedir bende kist var ama ılk avulasyonda hamıle kaldım
Sizde mi hamilesinizGöğüs ağrısı,dolgunluk,kasıkta batma,iştah artışı.
Kasık batmaları belli ettiriyo kendini valla :) vücudunu dinlediğin zaman her zamankinden farklı bi mesaj veriyo ve his :) ben bu ay kesin hamileyim hissediyorum demiştim.Sağ kasık özellikle benım normal mi acaba
Ovulasyon testı (Yumurtlama testi) ıle ılıskıye gırın derım mutlaka 2/3 ay o zaman eğer olmazsa baska seyler dusununYaaa hamilemisiniz. Çook sevindim. Rabbim tamamına erdirsin darısı bizlere inşallah![]()
Enfeksiyon vardı geçti dedi doktor. İnşallah tekrarlamamıştır. Yeni yeni denemeye başladık bakalım nasip. Bat bekliyorum.
Kasık ağrım var bayağı bi şekilde. Bide yoğun akıntı. Tabi bunlar belirti midir bilemem![]()
Maalesef artık değilim cumartesi kürtaj oldum. İnşallah rabbim sizlere ve banada en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsiiin amiinnnSizde mi hamilesiniz
Bi kaç ay kullandım ovulasyon testi olmayınca bu ay kullanmamıştım. Kaç aydır deniyordunuz ki hemen mi oldu. Çok sevindim ya. Sizin belirtileriniz ne peki şuan. Bende batımı bilmiyorum o yüzden eminde olamıyorumOvulasyon testı (Yumurtlama testi) ıle ılıskıye gırın derım mutlaka 2/3 ay o zaman eğer olmazsa baska seyler dusununeczanelerde satılıyor. Evet kan verdım sonuc beklıyorumm bakalımm hayırlısı
testte pozıtıf cıktı ıkı kere yaptımmm. Enfeksıyondan bırsey olmaz bende oldum fitil falan geçiyor geçmiş olsun çok dıkkat edınnnn tuvaletlerde ozellıkle
Enfeksiyonu takma kuzum Bi kere bulaştın mı bu illete istenmeyen akraba gibi gidip gidip geliyorYaaa hamilemisiniz. Çook sevindim. Rabbim tamamına erdirsin darısı bizlere inşallah![]()
Enfeksiyon vardı geçti dedi doktor. İnşallah tekrarlamamıştır. Yeni yeni denemeye başladık bakalım nasip. Bat bekliyorum.
Kasık ağrım var bayağı bi şekilde. Bide yoğun akıntı. Tabi bunlar belirti midir bilemem![]()
Maalesef artık değilim cumartesi kürtaj oldum. İnşallah rabbim sizlere ve banada en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsiiin amiinnn
Aynı ben şuannnnnAdetten 5 gün önce öğrendim testle. Adete 9 gün kala falan uykuda huzursuzluk. Hani menopoza girenler anlatır ya ateş basmasından yatamıyorum diye aynen öyle. Bi de azıcım yürüsem ayaklarım taşımıyordu beni sızım sızım sızlıyordu. Başka da bişey den anlamadım valla![]()
Çok üzüldüm. Neden kürtaj oldunuz düşük müydü başka bişey miMaalesef artık değilim cumartesi kürtaj oldum. İnşallah rabbim sizlere ve banada en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsiiin amiinnn
O ateş basmasıni 2 aydır şu iğnelerin etkisiyle yaşıyorum. Normalde üşürüm. Eşim tişörtle oturuyo ben tişört üstü ince kazak giyiyorum. Bir ateş geliyo soyunuyorum hemen geçiyo geri giyiniyorum. Uykuda da aynısı oluyo üstümü aç kapa hasta etcem kendimi.Adetten 5 gün önce öğrendim testle. Adete 9 gün kala falan uykuda huzursuzluk. Hani menopoza girenler anlatır ya ateş basmasından yatamıyorum diye aynen öyle. Bi de azıcım yürüsem ayaklarım taşımıyordu beni sızım sızım sızlıyordu. Başka da bişey den anlamadım valla![]()
Sende mi enfeksiyon varken hamile kaldın yoksaEnfeksiyonu takma kuzum Bi kere bulaştın mı bu illete istenmeyen akraba gibi gidip gidip geliyorAlın yazısı gibi bişey oldu bende
Kanda mı öğrendiniz?Aynı ben şuannnnnikinci üçüncü haftam sanırım