HAMİLELİK POSTU💖

Kanamam vardı evde parça gelmişti sonra hastanede düşcek sağlıksız gebelik dediler muayene ederken parçalar geldi sonra kürtaja aldılar.Kızlar isterkeen sağlıklıı gebelik isteyin Allahtan hamile oliimde yeterki demeyiin.Ben böyle olcağına bi kaç ay sonra hamile kalmayı tercih ederdim valla
Cnm merhaba olsun üzülme kürtaj sonrası cabuk tutar rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde nasıp etsin inşallahh

Merhaba arkadaşlar en erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım. Adette daha var. Günüm geçince yapmalıyım değil mi?? Çünkü baya zaman var.

Cnm merhaba olsun üzülme kürtaj sonrası cabuk tutar rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde nasıp etsin inşallahh
İnşallah dediğiniz gibi olur bende geçtiğimiz cuma kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş 11+4günlüktü çok acı zor bir durum ayın dokuzunda kontrolüm var bir adet gördükten sonra deneyebilirsiniz dedi tek tesellim bu ovulasyon testi ile denemiştim ilk adetten sonra yine ovulasyon testi ile takip edeceğim Allah herkese sağlıklı gebelikler ömürlü bebekler versin

Ne zaman test yapmalıyım. 1 gün kaldı geçtikten sonra yapmam daha mı dogru

Back
X