- Konu Sahibi herzamanmutsuz
5 aylık hamileyim şimdiden gelecek tedirginliklerim kaygıları başladı.kv ayrı şehirde doğum öncesinde ve doğumda yanımda olmak istiyor.rahatsız olmayayım diye kayınpederim sonra gelirmiş.benim annem zaten yanımda olacak.benim korkularım kayınvalidemin takıntılı ve basına buyruk oluşu.annemden biraz fazla yardım istesem benden istemez diye alınır takar.istediğini yaptırana kadar söyler bişeyi on defa tekrar eder ortamda bi konu konusulur ama o esnada o baska bişey konusur yani kendi kurar konusur düşünemez.benim ailem pek ısınamadı onlara kayınvalidem çok patavatsız pat diye bi laf eder hemen alınır filan.neyse bende doğumdan sonra evde ikiside olacak huzursuz olmalrından korkuyorum.gelmesinler diyemiyorum eşimin burda kimsesi yok ve ilk torun oda ailesini istiyo.tabiki senin annen daha ön planda ama benimkide olsun takma diyo ama ben birbirlerine can sıkacaklar uzun süre kalacaklar evde karmasa olcak ya lohusalığım zor gecer stres olursam diye korkuyorum.ve bunu eşime deyince oda üzülüyor.ben onlara sukadar kalın gidin diyemem takılma ben destek olurum sana diyor.