Hamilelik riski? Ella kullanmalı mıyım lütfen yardımm

Sudexoa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2018
75
4
16
26
bir kaç saat önce bi ilişkim oldu geçrek bi ilişki değildi göbeğime boşaldı ama aşağı biraz aktı dudaklara gelmedi umaım anlatabilmişimdir neresi olduğunu hemen kalkıp sildim ella kullanmalı mıyım

Anlattığın gibiyse pek risk yok gibi duruyor canım, ama içindeyken zevk suyu falan gelmişse risk olabilir biliyorsun

Anlattığın gibiyse pek risk yok gibi duruyor canım, ama içindeyken zevk suyu falan gelmişse risk olabilir biliyorsun
İçime girmedi yani tam birleşme olmadı boşalma da göbeğime oldu zevk suyu geldi mi bilmiyorum açıkçası gelmiştir diye düşünüyorum

Devamli ayni soruyu soruyorsun. Al kullan Bari icin rahat etsin gerci anlattigin gibi ise gebelik imkansiz gibi birsey ama hastalik kapma ihtimalin yuksek. Sonuc olarak korunmuyorsun.

Devamli ayni soruyu soruyorsun. Al kullan Bari icin rahat etsin gerci anlattigin gibi ise gebelik imkansiz gibi birsey ama hastalik kapma ihtimalin yuksek. Sonuc olarak korunmuyorsun.
Devamlı? Ben bunun gibi bir şey daha önce 1 kez yaşadım benim de böyle bi sorunum var pişman oluyorum yine yapıyorum evet haklısınız ne derseniz ama korkuyorum

Devamlı? Ben bunun gibi bir şey daha önce 1 kez yaşadım benim de böyle bi sorunum var pişman oluyorum yine yapıyorum evet haklısınız ne derseniz ama korkuyorum
Iste guzelim Ben de diyorum ki korunursan eger kafan rahat olur, icin rahat eder. Erkek arkadasin bir zahmet condom kullansin. Cinsel yolla bulasan binbir cesit hastalik var. eger bi kaparsan aylarca hwtta yillarca ugrasirsin.

Iste guzelim Ben de diyorum ki korunursan eger kafan rahat olur, icin rahat eder. Erkek arkadasin bir zahmet condom kullansin. Cinsel yolla bulasan binbir cesit hastalik var. eger bi kaparsan aylarca hwtta yillarca ugrasirsin.
Teşekkür ederim ve bu sitede bu kadar isteyip de olamayan görünce hamile kalmak biraz boşa korkuyomışum gibi geliyo ama olur mu olur yumurtlama dönemimde olması korkutuyo o şeffaf uzayan akıntı onu işaret ediyor değil mi

Hem yapıyorsun hem korkuyorsun... condom kullanın bi zahmet ..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…