Hamilelik riski nedir?

Letafet1995

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
35
6
86
30
Öncelikle böyle bir konuyu açtığım için çok özür diliyorum. Erkek arkadaşımla üzerime iç çamaşırı varken yakınlaştık. İç çamaşırım varken hamilelik olmaz, bunu biliyorum. Fakat elime zevk suyu bulaştı. Erkek arkadaşım banyoya gittiğinde çamaşırımda bir şey var mı diye baktım. Dolayısıyla elimi sürmek zorunda kaldım. Bu durumda hamilelik oluşur mu?

Öncelikle böyle bir konuyu açtığım için çok özür diliyorum. Erkek arkadaşımla üzerime iç çamaşırı varken yakınlaştık. İç çamaşırım varken hamilelik olmaz, bunu biliyorum. Fakat elime zevk suyu bulaştı. Erkek arkadaşım banyoya gittiğinde çamaşırımda bir şey var mı diye baktım. Dolayısıyla elimi sürmek zorunda kaldım. Bu durumda hamilelik oluşur mu?
Vajinama elimi sürmek zorunda kaldım...

elindekiler vajina girişinden içeri hızla ilerleyip hemen döllendi zannediyorsun yani, peki tamam.

Peki regl bitiminden 5 gün sonra yaşanan bir ilişkide hamile kalma ihtimali var mıdır? Bıktığınız sorular biliyorum haklısınız ama korkuyorum. 20 yaşındayım, fazla tecrübeli ve bilgili değilim... Reglden 5 gün sonra yaşanan bir ilişkide hamile kalınabilir mi, ertesi gün hapı almalı mıyım? Ne olur kızmayın bana, cevaplarınıza ihtiyacım var :(

Bence ilaç almana gerek bile yok.Senin söylediğin durum normalde de zor bir durum. Bir de adetten hemen sonra yaşanınca imkansızın imkansızı oluyor diyebilirim :) Korkma <3

Ama içim rahatlasın diyorsan ilaç kullanabilirsin onu da yaşanan şeyden en fazla 120 saat sonra kullanabiliyorsun diye biliyorum ve hormonlarını inanılmaz etkiliyor daha çok gecikmeler falan yaşanabiliyor.

Ha bir de buraya gelip ahlak bekçiliği yapacaklar ve ya dalga geçecekler hiç uğramasın bence.Bu kadar kalplerinizi karartmayın. Kadının kadına düşman oluşunu ve ya köstek oluşunu kaldıramıyorum.Yapmayın yazık günah korkan biri var karşınızda.

Ha bir de buraya gelip ahlak bekçiliği yapacaklar ve ya dalga geçecekler hiç uğramasın bence.Bu kadar kalplerinizi karartmayın. Kadının kadına düşman oluşunu ve ya köstek oluşunu kaldıramıyorum.Yapmayın yazık günah korkan biri var karşınızda.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Yaptığım yanlış farkındayım... Zevk suyu ihtimalini düşünüp sürekli tedirgin oluyorum. Rahatsızlığımdan dolayı her an aklıma geliyor. Zevk suyu gelmiş olsa bile reglim bittikten 5 gün sonra bu şekilde hamile kalamam değil mi?

Şöyle söyleyeyim bilirkişi değilim aynı yaştayız seninle ama çok zor bir durum olduğunu biliyorum bu kadar insan neler yapıyor hamile kalmak için. Bazen onların bile olmuyor böyle düşün. İçini ferah tut hiçbir şeyciiik olmayacak. Düşündükçe kendine yeni belirtiler bulursun ben sana düşünme desem de faydası olmayacak biliyorum. Tam bir ilişki bile değil kendine bunu yapma. Reglin gecikirse alır bir test yaparsın stres yaparsan da gecikebilir.

Peki regl bitiminden 5 gün sonra yaşanan bir ilişkide hamile kalma ihtimali var mıdır? Bıktığınız sorular biliyorum haklısınız ama korkuyorum. 20 yaşındayım, fazla tecrübeli ve bilgili değilim... Reglden 5 gün sonra yaşanan bir ilişkide hamile kalınabilir mi, ertesi gün hapı almalı mıyım? Ne olur kızmayın bana, cevaplarınıza ihtiyacım var :KK43:
Evlenmeden önce, şu anki eşimle benzer şeyleri yaşadık. Bende de anksiyete var. Alay edip gulenleri boşver sen. Ertesi gün hapı al. Ben birkaç kez aldım. Hatta evliyken de prezervatif yırtıldığinda falan aldım yine. İyi ki de almışım, çünkü bebek istedigimizde ilk denemede oldu. Belki de o zamanlar hamile kalacaktim ve hayatım eminim mahvolacakti.

Evlenmeden önce, şu anki eşimle benzer şeyleri yaşadık. Bende de anksiyete var. Alay edip gulenleri boşver sen. Ertesi gün hapı al. Ben birkaç kez aldım. Hatta evliyken de prezervatif yırtıldığinda falan aldım yine. İyi ki de almışım, çünkü bebek istedigimizde ilk denemede oldu. Belki de o zamanlar hamile kalacaktim ve hayatım eminim mahvolacakti.
Peki sizce benim durumumda hamilelik riski var mı? Sürtünme yoluyla birliktelik yaşadım regl bitiminden 5 gün sonra :( boşalma asla vücudumda bir yere olmadı hatta yan odaya gönderdim😂 zevk suyu bu dönemde sürtünme ile hamilelik oluşturur mu

Olmaz bence. Siz bu konuda çok takıntı yapmışsınız psikolojik destek alsanıza her ay konu açmışsınız nerdeyse. Kendinize yazık ediyorsunuz ya da tam anlamıyla korunun doğum kontrol hapları vs. ile. İçiniz rahat olur onun için diyorum.

Peki sizce benim durumumda hamilelik riski var mı? Sürtünme yoluyla birliktelik yaşadım regl bitiminden 5 gün sonra :KK43: boşalma asla vücudumda bir yere olmadı hatta yan odaya gönderdim😂 zevk suyu bu dönemde sürtünme ile hamilelik oluşturur mu
Yok canım yan odada bosaldiysa olmaz yani 😁 Ama ben takintinizdan dolayı düşünmek yerine ilacı alın dedim.

Back
X