- 23 Şubat 2019
- 35
- 6
- 86
- 30
- Konu Sahibi Letafet1995
-
Vajinama elimi sürmek zorunda kaldım...Öncelikle böyle bir konuyu açtığım için çok özür diliyorum. Erkek arkadaşımla üzerime iç çamaşırı varken yakınlaştık. İç çamaşırım varken hamilelik olmaz, bunu biliyorum. Fakat elime zevk suyu bulaştı. Erkek arkadaşım banyoya gittiğinde çamaşırımda bir şey var mı diye baktım. Dolayısıyla elimi sürmek zorunda kaldım. Bu durumda hamilelik oluşur mu?
Çok korkuyorum obsesif kompulsif bozukluk yaşıyorum bu yüzden her şeyi aşırı takıyorum. Reglim bittikten 5 gün sonra hamile kalabilir miyim sizceHiçbir şey olmaz sıkma canını sakın :)
Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Yaptığım yanlış farkındayım... Zevk suyu ihtimalini düşünüp sürekli tedirgin oluyorum. Rahatsızlığımdan dolayı her an aklıma geliyor. Zevk suyu gelmiş olsa bile reglim bittikten 5 gün sonra bu şekilde hamile kalamam değil mi?Ha bir de buraya gelip ahlak bekçiliği yapacaklar ve ya dalga geçecekler hiç uğramasın bence.Bu kadar kalplerinizi karartmayın. Kadının kadına düşman oluşunu ve ya köstek oluşunu kaldıramıyorum.Yapmayın yazık günah korkan biri var karşınızda.
Evlenmeden önce, şu anki eşimle benzer şeyleri yaşadık. Bende de anksiyete var. Alay edip gulenleri boşver sen. Ertesi gün hapı al. Ben birkaç kez aldım. Hatta evliyken de prezervatif yırtıldığinda falan aldım yine. İyi ki de almışım, çünkü bebek istedigimizde ilk denemede oldu. Belki de o zamanlar hamile kalacaktim ve hayatım eminim mahvolacakti.Peki regl bitiminden 5 gün sonra yaşanan bir ilişkide hamile kalma ihtimali var mıdır? Bıktığınız sorular biliyorum haklısınız ama korkuyorum. 20 yaşındayım, fazla tecrübeli ve bilgili değilim... Reglden 5 gün sonra yaşanan bir ilişkide hamile kalınabilir mi, ertesi gün hapı almalı mıyım? Ne olur kızmayın bana, cevaplarınıza ihtiyacım var
Peki sizce benim durumumda hamilelik riski var mı? Sürtünme yoluyla birliktelik yaşadım regl bitiminden 5 gün sonraEvlenmeden önce, şu anki eşimle benzer şeyleri yaşadık. Bende de anksiyete var. Alay edip gulenleri boşver sen. Ertesi gün hapı al. Ben birkaç kez aldım. Hatta evliyken de prezervatif yırtıldığinda falan aldım yine. İyi ki de almışım, çünkü bebek istedigimizde ilk denemede oldu. Belki de o zamanlar hamile kalacaktim ve hayatım eminim mahvolacakti.
O ihtimalin saçma olduğunu anladım da, zevk suyu ihtimali beni çok korkuttu. Sizce olur mu?Kadın elinden hamile mi kalacak ?
Yok canım yan odada bosaldiysa olmaz yaniPeki sizce benim durumumda hamilelik riski var mı? Sürtünme yoluyla birliktelik yaşadım regl bitiminden 5 gün sonraboşalma asla vücudumda bir yere olmadı hatta yan odaya gönderdim zevk suyu bu dönemde sürtünme ile hamilelik oluşturur mu
Bana dediniz sanırım. Yan odada bosaldigini bilmiyordum.Kadın elinden hamile mi kalacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?