Hamilelik riski var mıdır

arzu_3443

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
7
-2
1
27
Merhaba 7-8 gün gayet normal pıhtılı ağrılı ve pedleri dolduracak şekilde normal düzeninde regl oldum yine de hamilelik riski kalır mı

Risk derken?

Athena Zeus'un başından doğmuş. Sizin de parmaklarınız ya da dudaklarınızdan doğacak bir bebeğiniz olabilir. Ama üzülmeyin, Athena Zeus'un en sevdiği çocuğu olarak rivayet edilir.

Hastane için doğum çantası hazırlamayı ihmal etmeyin. Ama 69 pozisyonunda seviştiğiniz sevgilinizin sperminin değdiği parmaklarını değdirmeyin elbette.

Gerçekten gerçek mi bu sorular arkadaşlar öyle yaıznca mesajlarınıza baktım ciddi misiniz bu konuda yaşınızı görüp şaşkınlık yaşıyorum

Hamile olduğu halde aylarca adet olan kişilerle karşılaştım, bilgiliyseniz bilgilendirmenizi beklerim böyle alay etmenizi değil

Hamile olduğu halde aylarca adet olan kişilerle karşılaştım, bilgiliyseniz bilgilendirmenizi beklerim böyle alay etmenizi değil
Niye alay edelim ki? Bakın yazmışım doğum çantanızı ihmal etmeyin.
Kendiniz diyorsunuz hamileyken aylarca adet olanlarla karşılaşmışsınız. Siz de o seçilmişlendensiniz. Hissetim ben, altıncı hissim kuvvetlidir. Vallahi bak.

Tebrikler ! Nur topu gibi hamilesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…