Hamilelik riski var mıı

Letafet1995

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
35
6
86
30
Merhaba.
Pazartesi günü regl olmam gerekiyor, cumartesi günü korunmasız sürtünme tarzı ilişkim oldu. Erkek arkadaşım üzerime boşalmadı (boşalma vajinal bölgeme değdikten hemen sonra olmadı)Taytım vardı üzerimde ama sonradan iç çamaşırı kaldı ve kalça kısmına iç çamaşırının altından temas gerçekleşti eğer bu sırada zevk suyu gelmişse bu tarihte yani reglden iki gün öncehamile kalmış olabilir miyim? Ve eğer pazartesi günü regl olursam hamile olmadığım kesinleşmiş olur mu yoksa bu ayki reglimi iki gün önce gerçekleşen bu şekildeki birliktelik etkilemez mi

Hanımlar ne olur yardımcı olun ertesi gün hapı kullanmak istemiyorum ama risk varsa kullanacağım sizin önerilerinize göre

Cinsel ilişki olmamış sanmam hamile kalacağını zaten yumurtlama tarihinde değil çünkü adetine iki gün var stres yapma gelir kırmızılar
Sizi tekrar rahatsız ediyorum fakat pazartesi günü regl olursam bu kesinlikle hamile olmadığımın göstergesi midir yani iki günde yerleşme olmayacağı için bu ay olup gelecek ay olmamam gibi bir şey söz konusu mudur? İçim çok huzursuz

Sizi tekrar rahatsız ediyorum fakat pazartesi günü regl olursam bu kesinlikle hamile olmadığımın göstergesi midir yani iki günde yerleşme olmayacağı için bu ay olup gelecek ay olmamam gibi bir şey söz konusu mudur? İçim çok huzursuz
32 yaşındayım iki genç kız annesiyim tecrübeme güven 😊olmaz bişey hamile kalmak bu kadar kolay değil kuzum regli gecikmesinin her defası gebelik değil stres mevsim çok nedeni var bunun şuan mevsim geçişindeyiz bahar geliyor biraz gecikme normaldir sakin ol hamile kalmazsın

Back
X