Hamilelik riski

Adenozin996

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
10
1
1
29
merhaba aranizda yeniyim yaptigimin yanlis oldugunun yeni yeni farkima variyorum ve cok pismanim bana yardimci olursaniz cok sevinirim ablalarimbu kadar zor gene kalanlar varken benimki saçma gelecek ama gerçekten dalga geçmek değil amacim takinti oldu sevgilimle eline boşalmışti elini sildikten yarım saat sonra bana masturbasyon yaptı ancak vajinaya elini sokmadı dış genital bölgeye yaptı ertesi gün kahverengi akinti oldu 3 gün sürdü doktora gittim 2 yıldır pko hastasıyım doktor rahim duvarın ince adet gözükmüyor ama olanı adet kabul edip oks ye baslicaz dedi başladım hu arada idrar yolu enfeksiyonu oldum azitro purilon kullandım lokositim 20 ydi çokzor temizlendi oks ilac bitti 4. Gün bugün hala adetim başlamadı göğüsler de ağrı var arada kasikta ağrı batma var ama normal akinti geliyor ilaç çabuk bitsin adet olayım diye son iki gün ikişer tablet içtim ona bağlı olabilir mi yoksa yaşanan iliskiden gebelik olabilir mi ? Gebe kaldığım için olmamış olabilir miyim ? Bu arada iliskiden 3-4 hafta sonra test yaptım negatif çıkmıştı lütfen yardımcı olursanız sevinirim .

Facebook Google+

zannetmiyorum hamile olduğunu.. hem stress hem kullandığın ilaç geçiktirebilir çok normal..
çok aklın kalırsa bir tıp merkezine gidip kan ver.. baksınlar ..

Spermler vücut sıcaklığında yaşar canım oda sıcaklığında ölürler. Yani eline boşaldıktan bi kaç dakika sonra spermler öldüğünden vajinal bi yakınlaşma da olsa gebelik gerçekleşmezdi.

Spermler vücut sıcaklığında yaşar canım oda sıcaklığında ölürler. Yani eline boşaldıktan bi kaç dakika sonra spermler öldüğünden vajinal bi yakınlaşma da olsa gebelik gerçekleşmezdi.
Yani gecikme doğum kontrol hapı kullanarak adet olmama rağmen stresten olabilir mi ?

Teşekkür ederim normalde asla böyle bi hata yapmazdım gaflete dustum o yüzden bu kadar korkum bu şekilde olmaz diyorsanız içim biraz rahatladi
Bu hata değil ki doğanın gerektirdiği bi şey sağlıklı ve birbirini seven insanlar sevişebilir ;). Sadece üzüleceğin sonuçları olmasın canım dikkat et.

Back
X