hamilelik saglik ocagi yardim

Osmanli_1299

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
2
0
1
36
Merhabalar
Ben 20 haftalik hamileyim bugun tetanoz aşısı icin saglik ocagina gittim igne yapmadan once ultrasonla bakalim dediler ama bebegimizin sesini duyamadilar cok kucuk olabilir oldugundan belki duyulmamistir denildi ama bizim icimize suphe dustu saglik ocagindaki ultrason aletini biliyorsunuzdur ne yapmam lazim itibar etmeliyim icimize bi korku dustu yardim ederseniz seviniriz bu durum normaldir insallah Allah hepimizin yardimcisi olsun

Merhabalar
Ben 20 haftalik hamileyim bugun tetanoz aşısı icin saglik ocagina gittim igne yapmadan once ultrasonla bakalim dediler ama bebegimizin sesini duyamadilar cok kucuk olabilir oldugundan belki duyulmamistir denildi ama bizim icimize suphe dustu saglik ocagindaki ultrason aletini biliyorsunuzdur ne yapmam lazim itibar etmeliyim icimize bi korku dustu yardim ederseniz seviniriz bu durum normaldir insallah Allah hepimizin yardimcisi olsun
Buna en sağlıklı cevabi tecrübeli ve iyi bir ultrasona sahip doktor verebilir...
İnşallah hersey yolundadir bebeğin sağlıklı bir sekilde dunyaya gelir cnm sen icini ferah tut Rabbime dua et...

O cihazla zor duyuluyor. Bebegin arkasi falan donukse çks cihazı kalp atisini cok algilamiyor. Bence daha donanımlı bi hastaneye gidin saglik ocaginin sartlari belli

Back
X